donderdag 20 maart 2014

L’Oréal Color Riche Nails | Les Blancs

En alsof het nog niet genoeg is, staat er ook vandaag een artikel over nagellak op het programma :) Je kan immers nooit genoeg nagellak hebben hé. Of toch? Don't answer that question :)

Pasteltinten zijn nog steeds erg hot and happening dit voorjaar en L'Oréal speelt daar mooi op in. 'Les Blancs' is een reeks van de Color Riche Nails met vijf mooie pastelkleurtjes. Vijf kleurtjes had ik persoonlijk niet nodig -aangezien er toch al heel wat pasteltinten in m'n stash zitten- dus ik hield het op twee tinten: Nouvelle Vague en Pastachio Drage.


In het verleden was ik niet zo enthousiast over de Color Riche lakjes. Vooral de dekking vond ik minder goed. Maar toch wou ik deze hippe lijn een kans geven.
Met 'Les Blancs' verwijst L'Oréal naar het feit dat de lakjes uit deze reek voornamelijk naar de 'witte' kant neigen. Ze zijn dus erg euh... pastelish  :)


Nouvelle Vague is blauw/paarse kleur die -volgens mij- niet iedereen staat. Je moet er echt wel 'de goede huidtint' voor hebben, anders kan het vrij fout overkomen. Ik ben wel fan van deze kleur :)


Pastachio Drage is -wie had dat gedacht- een lichte pistachekleur. Een beetje minty, maar net wat groener :) Opnieuw een dikke vette 'like'!

Waar ik in het verleden wat ontgoocheld was door de dekking van deze lakjes, heb ik nu absoluut geen recht van klagen. Beide kleurtjes dekken mooi met slechts één laagje. Al kiest de autist in mij er voor om toch twee laagjes aan te brengen. Just in case :)Overige lakjes in deze lijn zijn roos, geel en peachy. Een beetje flets naar mijn gevoel, maar da's eerder persoonlijk smaak :)

Ben jij te vinden voor deze snoeperige pastelkleuren van  L'Oréal?

L’Oréal Les Blancs € 5,99/Stuk

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie