vrijdag 28 maart 2014

Interior | The Tropical Bedroom

Dus ik ga verhuizen. Alleen wonen. Of eigenlijk: samenwonen. Wat ik er persoonlijk het leukst aan vind, is het inrichten en decoreren van de verschillende kamers. Goed, ik ben er nog niet echt aan begonnen -gezien de verhuis maar gepland is tegen 15 juni-, maar in m'n hoofd is het al helemaal af :D Onze woonkamer wordt strak, met wit en rood. In de eetkamer zal het er eerder organisch aan toe gaan, met houten elementen en wit. Hier en daar hebben we al elementen aangekocht, dus het is een kwestie van tijd eer alles in orde is. In theorie dan toch ;)God knows it will not be that easy. De slaapkamer, dat was iets anders. Tot voor kort had ik er geen echte plannen mee. "Ik verhuis gewoon mijn bed en mijn kleerkast mee." Nja, da's toch een beetje saai...


Tot ik gisterenavond samen met mijn vriend het Wereld Wijde Web bezocht, op zoek naar leuke spullen. Zo strandden we op de website van Zara Home. Telkens wanneer ik de winkel ben, kijk ik mijn ogen uit, maar op de één of andere manier is het nooit het goede moment om een aankoop te doen. "Driewerf hoera" voor deze webshop!

Mijn oog viel telkens op spullen met leuke prints van papegaaien en tropische bloemen of op theelichthouders in de vorm van een ananas. Bam, that's it!

De slaapkamermeubelen die ik al heb zijn uit kersenhout. Heel bleek, bijna wit. Voeg daarbij een troep tropische vogels, et voila: de perfecte slaapkamer!

Ik zag alvast een hele hoop leuke spulletjes, die ik vroeg of laat gewoon MOET bestellen :D


Mijn vriend denkt voorlopig nog dat ik gek ben, maar gelukkig krijg ik het voordeel van de twijfel en zullen we deze jungle themed bedroom een kans geven :)

Wat denk jij van schreeuwerig bloemenprints en fel gekleurde vogels in je slaapkamer?

P.S. Dit is GEEN sponsored post, ik ben gewoon erg enthousiast over de webshop en deze artikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie