donderdag 6 februari 2014

Win | Fonq.be trakteert op o.a. Babyliss en Veet!

Het is nog wel geen Valentijn, maar als teken van mijn liefde voor jullie -dit klinkt erg melig, maar daarom is het niet minder waar!- heb ik toch al een win-actie klaarstaan! Wat je kan winnen? Een krultang... of een stijltang... of een haardroger? Ach, kies zelf maar!Fonq.be laat de winnaar namelijk om 50 euro uitkiezen op hun website. Mooi cadeau toch? Deze webshop heeft niet alleen een ruim aanbod aan tools voor het haar van o.a. Babyliss en Braun, ladyshaves van o.a. Veet, maar ook voor wie van decoratie houdt, valt er het één en ander te beleven.
Dankzij de mooie promoties die regelmatig gehouden worden, heb je voor 50 euro dan ook al snel een mooie 'stukje speelgoed'.

Om deel te nemen moet je -zoals gewoonlijk- geen wonderen verrichten. Enkele klikken, en het is 'in de sjakosh'!

De basisvoorwaarden om deel te nemen zijn de volgende:  
  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Laat een reactie achter waarbij je een geldig e-mail adres invult in het daartoe voorziene vakje.
Extra-kansen verdien je zo:


Meedoen kan tot en met 16 februari 2014. Daarna wordt er uit alle deelnemers een winnaar uitgeloot. Indien je dus meedoet via extra kansen, komt je naam meerdere malen in de pot!
De winnaar ontvangt kort daarna een bericht via e-mail. Indien er binnen 48uur geen reactie op dit bericht komt, wordt er een andere winnaar gekozen.

Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie