woensdag 26 februari 2014

Random | Opgemaakt #003

De laatste opgemaakt post dateert alweer van december 2013, dus het is wel hoog tijd voor een update. Een maandelijkse post is dan weer wat overbodig, aangezien ik per maand toch niet zoveel opmaak. En eerlijk gezegd: ik maak vaak dezelfde producten op :D Bijster spannend is het dus ook al niet. Ook vandaag zie je opnieuw enkele klassiekers terug komen. Never change a winnig team, right?


Beginnen doen we dan ook met zo'n "ouwe gouwe": het tea-tree water van Lush
Ik blijf hem geweldig vinden! Tegenwoordig gebruik hem niet meer elke dag, maar hij is zeker leuk om mee af te wisselen.


Nog eentje die je al vaker zag terugkomen: de bi-fase eye make-up remover van Ici Paris XL. Die is gewoon goed en ook wel budgetproof, dus waarom niet? :)


Ook weer van de partij: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks mascara. Aangezien deze in de eerdere opgemaakt artikelen ook terugkwam, lijkt het nu alsof ik maar enkele maanden met één mascara doe, maar ik hou me wel degelijk aan de gouden regel: vervangen na drie maanden!


Nog een laatste steeds terugkerende favoriet: de Prep + Prime Transparent Fixing Powder van MAC.
Just because :)


Eentje die je helaas niet meer zal zien terugkomen: de Philosophy Winter Escape Bath-Douche-Shampoo. Deze mini-verpakking was een onderdeel van de "Winter Escape" set van vorig jaar. Echt een heerlijke geur!


Nog eentje dat ik met plezier heb gebruikt:  het "Visionnaire LR 2412" serum van Lancôme. Helaas geen rebuy. Ik had er te weinig resultaat mee - ik wou namelijk mijn poriën opnieuw zien krimpen- en intussen heeft mijn huid ook weer andere noden. Niet slecht, maar voor die prijs wou ik toch iets anders.


Ook maakte ik een oogpotlood op van Pupa. Het Pupa Multiplay Eye Pencil, reviewde ik eerder -in een bruine versie- maar ik vind hem nog steeds erg fijn! Je ziet nog wel dit stompje, maar scherpen is helaas onmogelijk geworden...

Om af te sluiten nog een eye make-up remover. Ook zo eentje met twee fasen, die je moet schudden, maar dan van Helena Rubinstein. Deze mini-verpakking zat in de cadeauverpakking toen ik mijn mascara kocht tijdens de feestdagen. Ik zou zelf nooit een full size kopen, aangezien ik in het verleden al goedkopere versies gebruikte, die ik beter vond. Oops...

Welke producten maakte jij afgelopen maanden op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie