vrijdag 14 februari 2014

Nars | Highlighting Blush 'Albatross'

Eindelijk kan ik hem interviewen, eindelijk is het zover! Sinds de zomer van 2013 stond deze op m'n wishlist: Albatross van Nars. Nars is in België in de Benelux niet in de winkels te koop, dus ik moest hem wel online bestellen. Helaas was hij ook daar steeds uitverkocht. Toen ik naar Londen ging, zag ik mijn kans! Met een klein hartje schoof ik dan ook naar de Nars counter in Selfridges. Hopelijk was hij daar ook niet 'out of stock'. "Excuse me, do you have Albatross?" "Yes ofcourse!"

Mijn eerste Nars product. Ik was onmiddellijk onder de indruk van de verpakking. Het is zo strak en stevig, maar toch ook erg licht. Het oogt en voelt gewoon erg professioneel.
Het doosje is omhuld met een soort mat rubber, wat wel fijn aanvoelt, maar na enige weken gebruik, heb ik ook gemerkt, dat zoiets rap 'vies' wordt. Poeders en stofjes blijven er gewoon aanplakken, al kan je het natuurlijk ook makkelijk weer schoonwrijven.


Nars is vooral gekend van zijn blushes. Orgasm, Deep Throat,... en dus ook Albatross. Yup, Albatross kan je terugvinden tussen de blushes van Nars. Al wordt hij eigenlijk het meest gebruikt als highlighter. Je ziet al snel waarom :)


Het poeder is haast wit! Alleen van dichtbij zie je een subtiele gouden shimmer. Er is dan ook geen sprake van echt pigment, zoals je dat bij een roze of rode blush hebt.


Helaas laat de gouden shimmer zich moeilijk fotograferen in het doosje. Gelukkig geeft onderstaande swatch een beter, duidelijker beeld van wat je precies kan verwachten.


Hierbij zie je goudroze schimmer, die erg natuurlijk oogt op het gelaat. Het poeder is ook erg fijn, waardoor het niet zorgt voor een poederig, dik effect.
Wanneer ik hem voor het eerst swatch, doet hij me zelfs een beetje denken aan de poederversie van Girl Meets Pearl van Benefit. Mijn favoriete highlighter tot nu toe. Al heeft hij er met Albatross toch een geduchte concurrent bij :)

Ik had wel eens gehoord dat Albatross te glitterig was en zorgde voor het 'discoboll' effect, maar daarvan is gelukkig geen sprake. Wanneer je hem, net als ik, enkel op de jukbeenderen aanbrengt, oogt het heel natuurlijk.


Nars is natuurlijk wel een high-end product. Aan het mooie glansje in de chique verpakking, hangt dan ook een prijskaartje. Zelf merk ik wel dat het product van een goede kwaliteit is en als ik mijn mede-bloggers mag geloven, gaat zo'n verpakking ook hèèl erg lang mee. Is hij het waard? Yes he is!

Bezweek jij reeds voor de make-up van François Nars?

Nars Highlighting Blush 'Albatross' €24

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie