zondag 16 februari 2014

Nails | 'Happy Nails' Pop Up Nail Bar

Ik ben een 'nagelmeisje'. I love a pretty lipstick, just as much as the next girl, maar nagellak: da's echt mijn ding! Nagels lakken, nagels bekladden, vrolijk rondhuppelen en opnieuw beginnen. That's me! Ik vertrouw mijn nagels dan ook niet graag aan een ander toe, maar voor deze gelegenheid maakte ik maar al te graag een uitzondering! Ik zag namelijk dat Elfi samen met The Public Image een pop-up nailart bar organiseerde. Mijn nagels laten pimpen door Miss Happy Nails herself? Ja, dat zag ik wel zitten :)


Vorige week zag ik het evenement plots opduiken op m'n Facebook-timeline en zonder aarzelen maakte ik een afspraak. Niet alleen omdat ik wel eens graag onderhanden liet pakken door een pro, maar ook omdat die pro Elfi De Bruyn heet.
Ik had in het verleden wel eens contact met Elfi via e-mail, twitter en andere social media, toch had ik haar nog nooit echt ontmoet...
Toen ik plaatsnam voor Elfi en  vertelde dat ze carte blanche had, vroeg ze 'of ik wel eens iets met m'n nagels deed', wist ik dan ook al snel dat ze niet onmiddellijk wist wie ik was. Zelf vind ik het nog altijd een beetje gek om te zeggen 'Ik ben Sofie van Muffins At Tiffany's', want stel dat ze dan nog niet weet wie ik ben, da's ook maar euh...akward.
Elfi was erg lief en we praten over allerlei dingen, tot het gesprek plots een andere wending nam en Elfi in de gaten kreeg dat er iets meer aan de hand was. "Wie zijde gij eigenlijk?" En toen leken de puzzelstukjes in elkaar te vallen :) We hadden het over blogs, nagellak en alles wat daarmee te maken had. Supergezellig :)

Intussen waren op m'n nagels ware kunstwerkjes ontstaan.

Aan het einde van de sessie zei Elfi dat ze vereerd was dat ze me onderhanden mocht nemen, maar ik kan je verzekeren dat ik nog me nog meer vereerd voelde dat ze mijn nagels onder handen had genomen :)
En ik kreeg er nog een dikke knuffel bovenop :D

Hartelijk dank voor dit fijne moment en de kick-ass nails, lieve Elfi :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie