zaterdag 8 februari 2014

ELF | Bling-brushes!

Iets minder dan een jaar geleden schreef ik voor het eerst over 'Eyes Lips Face'. Je weet wel, het budgeproof merk dat vooral gekend is om zijn make-up aan 1 euro. Aanvankelijk was ik toen nog een beetje sceptisch over het hele concept, maar intussen ben ik wel degelijk overtuigd! Je hoeft je niet blauw te betalen aan een mooie, gepigmenteerde blush, voor enkele euro's heb je al iets heel leuks! Vandaag heb ik het dan ook weer over twee kwalitatieve producten, aan een zacht prijsje. Geen make-up dit keer, maar kwasten!


Hoewel iedereen steeds zegt, dat het goed is om te investeren in een degelijke set kwasten, is mijn collectie kwasten een bonte verzameling van allerlei soorten en merken. De kwasten die ik het meest en het liefst gebruik, zijn dan ook eerder goedkopere kwasten. Denk maar aan die van Hema of Real Techniques.Intussen heb ik er nog een favorietje bij: de oogschaduwkast van ELF doet het namelijk prima! En neen, niet alleen omdat hij met paarse steentje bezet is :D Al helpt dat natuurlijk wel. Ik bedoel maar: hij is paars en hij glittert!
De oogschaduwkwast is vrij compact en neemt het product goed op. Ik gebruik deze liefst om make-up over m'n hele bewegend ooglid aan te brengen. Om in de arcadeboog te werken of te blenden, kies je best een andere kwast.Naast een oogschaduwkwast, testte ik ook een gezichtskwast. Deze kostte ook werkelijk 1euro! De oogschaduwkwast, was iets 'duurder', maar dat komt natuurlijk door alle blingbling :)
De 3-in-1 kwast, is schuin afgesneden en kan gebruikt worden om zowel blush, bronzer als alle andere soorten poeders mee aan te brengen. Ik had zelf nog geen gelijkaardige kwast, dus ik was hier echt heel benieuwd naar!
Aanvankelijk was ik een beetje geschrokken: ik had net iets meer stevigheid verwacht. Ik merk dan ook al snel dat hij enkele haren lost. Maar ik mag niet te vroeg roepen: eenmaal ik hem gebruik, maar ik wel dat hij fijn werkt. Hij is vooral lekker zacht. Ook hier wordt het product goed opgenomen en kan het makkelijk worden aangebracht. Vooral het schuine van de kwast, vind ik erg leuk en aangenaam.Indien je nog op zoek bent naar enkele betaalbare kwasten, dan kan ik je de make-up kwasten van Eyes Lips Face zeker aanraden!

Kocht jij wel eens kwasten bij eyeslipsface.be?

Eyes Lips Face Crystal kwastenlijn Oogschaudwkwast  €5.00
Eyes Lips Face 3-in-1 kwast €1.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie