donderdag 9 januari 2014

Wishlist | Londen 2014

Vrijdag 10 januari is het zover: ik ga naar Londen! Het is zeker niet de eerste keer -hopelijk ook niet de laatste- en het is eerder een blitsbezoek dan een uitgebreide citytrip, maar toch: ik ga naar Londen! En zoals gewoonlijk heb ik weer een excuus: mijn vriend is jarig :) Dit is zo'n beetje mijn cadeau voor hem :)
 
Aangezien we er maar even zijn, hebben we eigenlijk ook geen grootse plannen: shop 'till we drop, eten bij TGIF -le boyfriend is er gek op- en naar 'We Will Rock You' gaan kijken. Ik ben zelf echt een musicalfan, en deze musical rond Queen biedt dan weer evenwicht tussen een klassieke musical en iets wat le boyfriend ook leuk vindt :)
 
Wat ik zeker wil meebrengen na deze uitspatting?
Op een gedeelde eerste plaatst -m.a.w. deze dingen MOET ik vinden, al doorkruis ik er heel de stad voor!- : Nars Albatross en Urban Decay Naked 3. Ik denk dat iedereen wel begrijpt waarom :)
 
De Real Techniques Expert Face Brush is eveneens erg gewild. Ik heb al enkele kwasten uit de reeks in m'n bezit en het zijn echt favorieten! Zowel in gebruik als in onderhoud zijn ze echt heel aangenaam.
 
Een cheap-ass product, maar daarom zeker niet minder goed: de Collection 2000 concealer! Ik kocht er begin vorig jaar eentje en heb hem sindsdien bijna dagelijks gebruikt. Nog steeds ben ik verwonderd over hoe goed deze wel is. Ik breng er zeker twee mee... En stiekem hoop ik op een  '2+1' actie :D
 
Als ik dan toch ben, bij Boots of Superdrug, kan ik net zogoed nog eens langsgaan de counter van Soap & Glory! Hun shampoo viel al erg in de smaak, maar nu wil ik ook nog de conditioner :)
 
Als er nog budget over is, neem ik graag de Too Faced Shadow Insurance mee. Mijn oogschaduw basis is toch zo goed als op, dus zo heb ik meteen weer een geldig excuus om deze aankoop te doen :)
 
Welke winkels ik zeker wil doen? Selfridges -of wat had je gedacht!- Boots, Superdrug, Victoria Secret, Urban Outfitters, Primark, Disney Store, Harrods,...
 
Wat ook zeker niet mag ontbreken: afternoon tea met scones :D
 
Hebben jullie nog tips voor Londen? Geen grote bezienswaardigheden, want die heb ik allemaal al enkele keren gezien, maar fijne plekjes, die minder gekend zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie