woensdag 15 januari 2014

Shoplog | Londen 2014

Afgelopen weekend stond er een blitsbezoek aan Londen op het menu! Dit was zeker niet de eerste maal dat ik de mooie stad bezocht -en ook niet de laatste keer-, maar het hoofddoel was dit keer voornamelijk om enkele leuke spulletjes te shoppen :) Ik was goed voorbereid en had een mooie wishlist samengesteld. Of ik ook alles van dat lijstje meebracht...?


Ongeveer de helft van wat ik wou, bracht ik ook effectief mee terug naar huis :)

De grootste teleurstelling was Naked 3. Het derde palette uit de reeks oogschaduwpalettes van Urban Decay was nog niet beschikbaar in de UK :(
Ik was zodaning van m'n melk, dat ik zelf vergat te kijken naar de Eye Shadow base van Too Faced :s
Intussen plaatste ik wel een bestelling op Beautybay.com, waar Naked 3 nu ook beschikbaar is :)

De shampoo en conditioner van Soap&Glory waren helaas overal uitverkocht :( Dat zegt natuurlijk wel wat over de producten zelf, maar ik moest met lege handen naar huis.

Nu ja, 'lege handen', da's misschien verkeerd uitgedrukt :)
 
Mijn eerst stop was bij Boots. Hier haalde ik het merendeel van hetgeen ik echt wou aankopen.
Oh ja, sinds enkele dagen verzend Boots ook naar België! Ideaal toch :)
 
Het meest enthousiast ben ik over de Expert Face Brush van Real Techniques. Mijn ervaringen met deze kwasten zijn alleen maar positief, dus ik ben erg tevreden met deze aanwinst. Intussen heb ik hem al een paar keer gebruikt en hij lost mijn verwachtingen zeker in! Verwacht je maar aan een review!
 
Over volgende aankoop ben ik ook erg te spreken. Ik weet natuurlijk al goed wat ik kan verwachten aangezien ik al twee van deze concealers van Collection heb. Deze kocht ik als back-up.
Deze concelears kosten ongeveer 2,5 pond per stuk.
 
Niet op de wishlist, maar wel in het achterhoofd: de Denman haarborstel! Al enkele weken loop ik te twijfelen over de Mason Pearson. Ik was op zoek naar een degelijke haarborstel en zit er niet mee om wat meer te betalen als ik daarvoor een kwaliteitsproduct krijg. Toch vond ik €115 voor een haarborstel echt wel teveel. Ik had al gehoord van Denman, de budgetvriendelijke replica van Manson Pearson en zag hem voor ongeveer 10 pond bij Boots. Daaraan kon ik niet weerstaan! Ik kamde er mijn haar al enkele malen mee en ik merk inderdaad een groot verschil met andere haarborstels. Een uitgebreide review volgt zeker!
 
Ook niet op de wishlist: Maybelline New York Baby Lips in Peach Kisses. De Baby Lips zijn dan wel in België te koop, maar deze variant zag ik volgens mij nog niet in ons kleine landje. Ik ben gek op perzik! De geur, de smaak, de kleur,... Heerlijk!
Ik weet niet of het erg nuttig is hierover een review te schrijven, aangezien de werking min of meer hetzelfde is als bij de varianten die wel gekend zijn in België en Nederland. Die reviewde ik al eerder. Mocht je toch een review van deze Peach Kisses willen, laat het dan gerust weten!
 
Wat wel hoog op m'n wishlist stond, was Albatross van Nars. De beroemde, beruchte, legendarische highlighter! Al meerdere malen vertelde ik, hoe graag ik deze wel zou willen toevoegen aan m'n verzameling. Helaas kon ik hem online maar moeilijk te pakken krijgen, waardoor ik besloot om hem gewoon in de winkel te kopen. Bij Selfridges uiteraard :)
 
 
Je vindt het vast niet erg om te weten dat hierover een uitgebreide review volgt :)
 
Verder kocht ik nog wat kledij en hield ik ook halt bij Victoria Secret, maar beautygewijs is dit alles wat ik meebracht van Londen. Het is niet bijzonder veel, maar ik ben zeker tevreden over mijn aankopen!
 
 
Welke producten wil je zeker gereviewd zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie