vrijdag 31 januari 2014

Random | Instagram Diary #021

Gisteren verkondigde ik nog vrolijk dat ik naar Londen ging en vandaag post ik een overzichtje van de afglopen maand. Wat er met de andere 29 dagen van januari is gebeurt... Je ne sais pas. Serieus, ik heb geen idee wat ik in de eerste maand van 2014 gedaan heb! Even heen en weer naar Londen, veel werk, heen en weer naar het ziekenhuis voor de operatie van m'n vriend -die goed herstelt- en dat alles afgewisselt met het in en uit huppelen van meubelwinkels. Het mag dan ook niet verbazen dat dit Instagram Diary net iets korter is dan gewoonlijk. Je m'excuse!Well hello pretty lady! Er gaat werkelijk niets boven het knuffelen van Paradijsje :) Intussen is ze echt weer kerngezond en eet ze er vrolijk op los.


Mijn bescheiden buit na één dagje Londen. Op dag twee werd er minder geshopt, tenzij nog een shirtje ofzo. Wat ik precies kocht, kan je hier teruglezen.
Gellak... Een geweldige uitvinding, maar niet voor mij. Ik wissel te graag en te vaak van nagellak om hierover echt enthousiast te zijn. Mama daarentegen, heeft last van heel slappe nagels en heeft chips na enkele uren. Voor haar is dit dus wel een mooi concept. Ze besteld een starkerkit van Sensationails en ging aan de slag... En ja: ik werd nieuwsgierig en moest het toch ook een keer proberen :)
Indien er interesse is naar een review, wil ik er gerust werk van maken. Al heb ik het idee dat deze sets voor 'gellak at home' al meer dan genoeg gereviewd werden :)
Ik zei al dat ik veel aan het werk was deze maand en deze foto kan dat beamen. Mijn datumstempel ging maar tot 2013, dus ik moest een nieuwe hebben. Deze gaat tot 2025 :)
In Londen was Naked 3 helaas niet beschikbaar, maar op Beautybay.com was hij wel even in voorraad. Ik slingerde het ding in m'n virtueel winkelmandje en enkele dagen later werd hij geleverd. Een review zeg je? Mais oui!

Zo'n mooie producten fleuren natuurlijk ook meteen je dag op. Van het weer moeten we het in elk geval niet hebben.
Tussendoor maakte ik natuurlijk ook uitgebreid tijd om m'n lippen en nagels te pamperen :) A Girl's got to do, what a girl's got to do :)


Zoals ik al zei: januari was niet de meest boeiende maand :)

Hoe verliep de eerste maand van 2014 voor jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie