maandag 13 januari 2014

OPI | Gwen Stefani Meets OPI

Enkele maanden geleden al, zag ik bovenstaand campagnebeeld voorbijkomen op Instagram. Al snel werden de gerucht bevestigd: dit jaar gaat OPI een samenwerking aan met Gwen Stefani. Ik ben geen die-hard fan, van deze hippe zangeres, maar haar 'Sweet Escape Tour' (althans, ik denk toch dat die zo heette) woonde ik met plezier bij! De manicure die Gwen op deze foto draagt, liet mijn nagellak-minnend hartje dan weer wel sneller slaan. Beter: ik probeerde ze onmiddellijk zelf na te maken :) Nu ik ook het volledige persbericht in m'n mailbox vond, leek het me wel leuk om alles met jullie te delen.

In deze collectie wordt duidelijk veel geëxperimenteerd en gecombineerd, net zoals Gwen dat zelf ook zo mooi kan. We zien lak met een satin finish, met een cream finish, met heel veel glitter en er wordt ons ook een intense metaal finish beloofd. 
Alsof dat nog niet niet genoeg is, komen er ook nog eens studs en Swarovski kristallen bij kijken. 


L-R: Love.Angel.Music.Baby - 4 in the Morning - Hey Baby - I Sing In Color - In True Stefani Fashion
'Love.Angel.Music.Baby' en '4 in the Morning' hebben een nieuwe semi-matte satin finish en worden gedragen zonder top coat. Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar hoe dat er gaat uitzien :)
'Hey Baby' en 'I sing in Color' hebben dan weer een creamy finish, terwijl 'In True Stefani Fashion' de pan uit glittert :) 

Maar da's helemaal nog niet alles! Ik stel jullie graag voor aan 'Push and Shove' en zijn metgezel 'Lay Down that Base'. Het olijke duo wordt samen verkocht en zouden voor een intense metalic finish zorgen. 
Één laagje Lay Down That Base en twee laagjes Push And Shove zouden voor magie zorgen. U raadt het al lieve lezer: ook hiernaar ben ik zeer benieuwd!

Alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze collectie ook een klassieke rode tint, geïnspireerd op Gwen’s signature lippenstift.
Over & Over a-Gwen, is een dieprode kleur die in een kit komt en zo vergezeld is van zwarte Swarovski kristallen en zilver-, goud- en tinkleurige studs in verschillende vormen (staafjes, ruitjes, vierkanten en rondjes). Iets voor de creatievelingen onder ons :) En ja, misschien ook wel voor mij ;)

En zoals dat gaat bij OPI, is er ook een setje met mini's voor zij die niet kunnen kiezen :) Ook voor mij? ;)


Ik was het haast vergeten, maar jullie hebben ook mijn creatie nog te goed :)

Dit grafische ontwerpje is helemaal 'Gwen': het is out of the box, maar door het kleurgebruik toch weer vrij klassiek. Love it!
Een normaal mens zou de manicure als volgt proberen maken: men lakt de nagels roze, gebruikt tape om de uitsparingen te verkrijgen en daarna een zwarte laag aan te brengen...
Het toeval wil dat ik geen normaal mens :) Tape en nagellak, dat wordt bij mij sowieso een ramp! Ik begon wel met een roze basis, maar het zwarte bracht aan met een heel fijn penseel.

Het is duidelijk: deze collectie moet het niet van zijn originele kleuren hebben, wel van de innoverende finishes. Het is dan ook even geleden dat ik echt gek was op een hele collectie, maar hiervoor heb ik duidelijk een zwak :)
Deze mooie verzameling nagellakjes wordt eind februari in de winkels verwacht.

Naar welke lakjes uit deze collectie ben jij benieuwd?

Gwen Stefani by OPI  €14,50
Gwen Stefani by OPI Mini's (Rock Starlets( (4x 3,75ml)  €18,50
Over & Over A-Gwen x Swarovski elementjes €22,40

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie