dinsdag 21 januari 2014

Nails | Mirror Nails

Je kan er haast niet om heen: Mirror Nails! Nagels die zo shiny zijn, dat je je er haast in kan spiegelen. Als je het mij vraagt mag het gerust de trend voor 2014 worden, want ik ben er helemaal voor te vinden. Zo'n look is natuurlijk niet meteen geschikt voor een dagje werken op kantoor -al is dat ook niet helemaal uitgesloten!- maar voor een avondje weg of een weekendje shoppen is het wel perfect! 'Push & Shove' -de mirror lak uit de collectie van Gwen Stefani en OPI- is momenteel de meest gekende lak die dit effect heeft, maar er zijn nog wel enkele leuke producten op de markt.Over Push & Shove hoop ik jullie binnenkort een uitgebreide review te geven, maar in Belgiƫ is deze lak helaas nog niet te verkrijgen op dit ogenblik. Het geheim zou hem in elk geval liggen in de combinatie van de bijgeleverde topcoat en de lak zelf.
Ik sta in elk geval te popelen van ongeduld tot ik het zelf kan proberen!

Naast OPI, kwamen ook andere merken reeds met zo'n nagellakjes uit. De ene al wat meer 'spiegelachtig' dan de andere, maar het effect dat ze willen bekomen is wel hetzelfde.

ChinaGlaze kwam met Millenium. Een lakje met metallic effect, dat naar het spiegelende toegaat. Ook Orly probeerde met Dazzle een gelijkaardig effect te bekomen.
Essie bracht dan weer een hele reeks lakjes met een metalic effect op de markt. De grijzige tint uit 'Mirror Metallics' zou ook wel eens in de buurt kunnen komen.

Wie zeker wil zijn van het 'mirror' effect, kan natuurlijk beter voor nail-wraps kiezen. Zowel Maybelline New York, als het Britse merk Nail Rock brachten reeds een setje wraps op de markt die er wel erg 'spiegelachtig' uitzien.

Ik ben alvast benieuwd naar de evolutie van deze trend en naar andere merken die hierop zullen inspelen!


Houden jullie van 'Mirror Nails' of mag het toch iets meer 'gewoontjes' zijn?
bron afbeeldingen: foto1 - foto 2 - foto 3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie