zondag 19 januari 2014

Guerlain | Lingerie De Peau Beauty Booster

Als ik iets niet goed vind, dan durf ik het ook zeggen... Maar als ik iets geweldig vind, dan durf ik het van de daken schreeuwen! Neem nu deze Beauty Booster van Guerlain: geweldig! Het is stilaan een hype in BeautyBlogLand en da's volkomen terecht. Ik wind er dan ook geen doekjes om: nooit eerder betaalde ik zoveel voor een foundation / BB Cream, maar hij is letterlijke elke euro waard.


De aankoop van deze Beauty Booster is meteen een mijlpaal in mijn 'carrière' als make-up verzamelaar / beautyliefhebber  / beautyblogger : dit is mijn eerste product van Guerlain! Voorheen snapte ik het dan ook niet, wanneer ik hem hoorde zeggen "Het natuurlijk ook heerlijk naar viooltjes" wanneer men een product van Guerlain besprak. "Kijk hé jongens, het enige wat naar viooltjes kan ruiken, dat zijn viooltjes!" dacht ik dan. Boy was I wrong! Dit spul ruikt wel degelijk naar viooltjes!

De verpakking is niet zo heel erg luxueus, maar wel erg praktisch: een tube met een pompje. De fans van glanzen flesjes zullen al aan het zuchten zijn, maar deze plastieken tube heeft zo z'n voordelen. Wanneer er niets meer uit het pompje komt en je denkt dat alles op is, kan je de achterkant er af knippen en tot de constatie komen dat je toch nog een kleine week verder kan met hetgeen nog tegen de kanten zit :)

What's in a name...? 'Lingerie de peau' is niet alleen een erg sexy en luxe naam,  het is meteen ook een naam die het product erg goed omschrijft. Lingerie is namelijk subtiel -in de meeste gevallen dan toch-, maar het kan wel een hemelsbreed verschil maken. Zo ook met de deze Beauty Booster: je ziet hem nauwelijks zitten, maar toch geeft hij een goede dekking. Het hoeft niet langer een droom te zijn dames, het kan!

Het product is redelijk vloeibaar en heeft een gelige ondertoon. Perfect voor mij, aangezien ik ook zo'n huid heb :)

Zelf gebruik ik de kleur 'Light', maar je kan ook opteren voor 'Medium'.


Zoals ik al zei, is de dekking goed, maar oogt het toch heel natuurlijk. Voor echte hardnekkige vlekjes of oneffenheden heb je misschien nog wat concealer nodig, maar het kan ook zonder :)
Voor vette huidjes (als de mijne) is afpoederen een must! Niet dat je overdreven gaat glimmen, maar je zal wel glimmen. Hou daar dus rekening mee als je dat niet fijn vind.


Jazeker, ik ben fan! De verpakking, de teint, de formule... Deze Beauty Booster heeft het allemaal! 

Heb jij wel eens een high-end foundation / BB cream aangekocht?

Guerlain Lingerie De Peau Beauty Booster €47,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie