woensdag 29 januari 2014

Chanel | Rouge Allure Velvet 'La Diva'

Zoals beloofd, lieve meisjes en jongens, heb ik het vandaag over 'La Diva', de eyecatcher uit 'Notes de Printemps' van Chanel. De in-your-face fushia kleur en de unique finish van de Rouge Allure Velvet lipsticks, zorgt voor een gewaagd effect. Niet ieders cup of tea, maar mij kan het wel bekoren ;)

Ik kan helaas niet openen met een zin als 'Dit is een kleur die iedereen staat', want dat is het niet . Zelf vind ik, dat ik het wel kan hebben. Al zijn er ook dagen waarop het me echt niet goed gaat. Een beetje zoals een bad hair day, heb ik af en toe ook een bad lip day :)
Niet voor iedereen dus, maar wel heel mooi. En ideaal voor de lente. En de zomer. En wie wil: de herfst. Misschien een beetje gewaagd, maar goed :)


Naast de kleur, houd ik ook van de finish van de Rouge Allure Velvet lipsticks van Chanel. De satinfinish houdt het midden tussen matt en glanzend, hoewel hij na enkele uren echt wel matt wordt. That's what I like!
De formule is ook erg langhoudend: deze lipstick overleeft zonder problemen een hapje en een drankje. Another thing I like :)
Oh en zei ik al dat de huls etc. er ook gewoon prachtig uitzien?


Ondanks de unieke formule die een matt effect nalaat, trekt deze niet in de lijntjes en accentueert hij ook geen velletjes. Op voorwaarde dat je lippen min of meer in goed conditie zijn natuurlijk.

Et voila: mijn interpretatie van 'La Diva' :) In combinatie met een natuurlijke ooglook is deze diva-kleur wel degelijk erg draagbaar. Al moet je er toch echt voor zijn. Ik bedoel maar: zo'n kleur valt op!


'Notes de printemps' ligt momenteel in de winkels en bevat zeker nog enkele pareltjes. Zeker de moeite om de collectie eens te gaan bekijken :)

Ben jij te vinden voor zulke felle kleuren lipstick?

Chanel 'Notes de printemps' Rouge Allure Velvet 'La Diva' €33

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie