woensdag 1 januari 2014

2014 | Happy New Year!

Welkom in 2014! Het jaar waarin ik je wens dat het beste van 2013 het slechtste van 2014 is en het in diezelfde zin ook nog heb over een goede gezondheid en andere mooie clich├ęs :) Neen, serieus: ik wens jullie allemaal een schitterend 2014 toe!
Aan het begin van vorig jaar maakte ik -zoals ongeveer de helft van de wereldbevolking dat deed- enkele goede voornemens. 365 dagen later, is het dan ook hoog tijd om te kijken hoe goed ik het er vanaf bracht.

 
Wat ik mezelf zoal voorgenomen had ?
 
  1. Iemand zoeken -of zelf meer info zoeken- die me kan helpen bij een eigen domein :) Ooit moet het er van komen!
  2. Nog eens naar Londen gaan! Ik ben vorig jaar niet geweest en begin afkick-verschijnselen te vertonen.
  3. Plannen maken om te gaan samenwonen. Het is dus nutteloos om dan weer mijn kamer willen op te ruimen :)
  4. Vast benoemd raken op het werk.
  5. Avondlessen visagie volgen.
Mijn eerste voornemen aangaande een eigen domein dateerde eigenlijk al van het jaar voordien. Ik ben dan ook blij dat het er dit jaar eindelijk van gekomen is! In mei 2013 kreeg Muffins At Tiffany's een eigen domein!

Naar Londen gaan? Daarin ben ik ook geslaagd :D Al verbaast je dat waarschijnlijk niet :) Nu we het er toch over hebben: op 10 januari ben ik weer in de Britse hoofdstad te vinden!

Ook het derde punt op m'n lijst kan mooi aanvinken: deze zomer gaan mijn vriend en ik samenwonen. Da's ongeveer nog een half jaar, maar ik loop er nu al de muren van op :D Ik kijk er erg naar uit, maar het brengt duidelijk ook veel werk met zich mee.

Punt vier heeft al heel wat voeten in de aarde gehad, maar tot nu toe heb ik enkel een jaarcontract. Dit werd in november al een keer verlengd, dus ik kan er weer tegen voor een jaartje. Wordt aan gewerkt!

Het vijfde punt heeft zichzelf opgelost: deze zomer werd ik namelijk door Wellness Academie uitgenodigd om een basiscursus visagie te volgen! Ik ging was toen erg enthouiast, maar kon de laatste les wegens omstandigheden niet bijwonen. Als alles goed is, krijg ik deze les komende zondag. Dit punt mag ik dan ook aanvinken, toch?

Al bij al ben ik wel tevreden over afgelopen jaar. Natuurlijk zijn er altijd up's en downs. Zo heeft mijn vriend ook weer een keer in het ziekenhuis gelegen en is mijn konijntje overleden, maar dat leer ik van me af te zetten.
Wanneer ik naar Muffins At Tiffany's kijk, was het trouwens een fantastisch jaar! Achter de schermen is er heel veel veranderd en de blog is echt gegroeid. Dat ligt ook helemaal aan jullie, dus : bedankt!!!

2014 beloofd hevig te starten: mijn laatste les bij Wellness Academie, een belangrijke gebeurtenis op het werk, een tripje naar Londen en mijn vriend die geopereerd wordt. Hij wordt geopereerd aan het kwaaltje waarvoor hij eerder in het ziekhuis lag. Geen levensgevaarlijke operatie, maar echt fijn vinden we het niet.
En dan is het nog maar januari! Ik ben benieuwd naar wat de andere elf maanden verder nog in petto hebben :)

Dit keer maak ik geen goede voornemens, aangezien ik me vooral op de verhuis wil focussen. Als ik dat overleef, ben ik al tevreden :)

Heb jij grootste plannen voor 2014? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie