donderdag 12 december 2013

Random | Opgemaakt #002

Het is alweer even geleden dat er een 'opgemaakt'artikel verscheen, maar vandaag is het weer zover. Aangezien de eerste post waarin ik liet zijn wat ik had opgemaakt, alweer van september dateert, is het dit keer dan ook best wel veel. Veel klassiekers en favorieten die ik ook opnieuw zal aankopen (of reeds opnieuw aangekocht heb). Enjoy, ladies :)


Allereest twee douchegels/shampoo's van Philosphy! Deze kleinere versie van Raspberry Sorbet kreeg ik vorig jaar van m'n schoonzus in de 'Thank you' cadeauset. Deze ruikt echt heerlijk! Ik zou mezelf haast willen opeten, wanneer ik deze gebruik.
'Vanilla Brithday Cake' is dan weer mijn persoonlijke favoriet uit het standaardgeurengamma van Philosophy. Ware het niet dat ik nog enkele producten had om op te gebruiken, ik kocht deze zo opnieuw!


Vervolgens laat ik jullie weer een 'ouwe gouwe' zien: de micellaire reiniger van La Roche Posay. Ik weet intussen ook niet goed meer hoeveel van deze flessen ik reeds heb opgemaakt, maar het zal zeker niet de laatste zijn!

Een andere reiniger, waar ik erg over te spreken ben, is de Eye Make Up Remover van het Delhaize 'Care' gamma. Hij er heel budgetvriendelijk en werkt toch beter dan de meeste gelijkaardige producten die je bijvoorbeeld bij de luxeparfumerie kan kopen. Het enige nadeel is, dat hij haast nooit verkrijgbaar is, bij de Delhaize om de hoek :(

Volgende zag je ook al voorbij komen: de Ici Paris XL Eye Make Up remover. Op zich ook wel fijn hoor, maar dan vond ik die van Delhaize toch net iets fijner :)

Nog een reinigingsproduct dat helemaal op is: Dark Angels van Lush. Deze reiniger met houtskool heeft een bijzondere grove structuur, maar is ideaal voor mijn vette, onzuivere huid. Ik kocht hem ondertussen ook al opnieuw!

Wat betreft mijn wenkbrauwen, ben ik al jaren gek op de wenkbrauwpotloden van Hema. Af en toe gebruik ik ook een keer poeder, maar voor een doordeweekse dag, vind ik potloden toch fijner. Het is sneller en het resultaat is zeker even goed. Ook het kwastje dat aan het andere uiteinde van dit potlood zit is erg handig!

Ook de primer van Catrice heb ik lange tijd met plezier gebruikt. Maar op is op :)

Tijd om afscheid te nemen van een lipstick! Tropical Mist van MAC was een grote favoriet, maar deze is nu helaas niet meer bruikbaar. Hij is bijna op, maar hij ruikt niet meer goed en ziet er ook niet echt fris meer uit. Die mag dus weg!

Handcrèmes. Ik ben er gek op! Al was deze van Soap&Glory geen lang leven beschoren. Hij is nog maar half op, maar de substantie is helemaal veranderd. Alsof hij geen schiften is :s Ook voor de vuilbak dus! Dit is niet mijn eerste tube handcrème van Soap&Glory, maar wel de eerste die ik moet weggooien. Jammer!

De handcrèmes van L'Occitane zijn dan weer op. Uitgeknepen tot het laatste restje :) Dat zegt dan ook weer genoeg.

Naast cosmetica en skincare, maakte ik ook  een fles brushcleanser op. Over deze budget brush cleanser van Hema, was ik dan ook erg te spreken! Momenteel gebruik ik er eentje van een ander merk, maar daarna koop ik opnieuw deze van Hema aan :)

Tot slot maakte ik ook nog twee haarproducten op. De conditioner van Garnier met argan-en camilleolie vond ik wel goed, maar er zijn er zeker ook beter. Maar goed, voor dat prijsje, mag ik niet klagen :)
De Diamond Gloss spray van Nivea vond ik dan weer niet zo bijzonder. Ik weet nog steeds niet goed wat hij zou moeten doen voor mijn haar... Hij is wel helemaal opgebruikt, gewoon omdat ik het echt zonde vond om het weg te gooien :)

Wat maakte jij de laatste tijd zoal op? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie