maandag 30 december 2013

Random | Instagram Diary #020

Zoals elke maand, is ook deze keer de laatste post van de maand gewijd aan een foto-overzicht van die maand. Het viel me op dat ik toch wel meer foto's heb genomen dan de voorbije maanden. december zorgde dan ook voor enkele leuke herinneringen. Een kerstmarkt hier, een feestje daar,... Ik kon het jaar niet beter afsluiten!


1. Rock 'n Roll - Ik kocht m'n eerste set van The New Black en maakte daarmee deze creatie :) 2. Just You And Me - Nadat m'n andere konijntje eind vorige maand kwam te sterven, had ik het gevoel dat ik er even 'alleen' voorstond, samen met deze kleine zwarte lieveling. Toen zij ook nog ziek werd, was ik even in paniek. Gelukkig is intussen alles weer opgelost en is ze opnieuw 'gezond' verklaard. 3.Starbucks! - 'cause coffee is your best friend! 4. Army Nails - Nog een probeersel met studs :)

5. Duckface for Gaia! - Meer over deze campagne lees je hier 6.Christmas Tree - Toen de sint weg was, genoot ik ervan om de kerstboom te zetten! 7. Chocolate Line - Deze figuren zag in Antwerpen. Ze zijn volledig uit chocolade vervaardigd. Say what? 8. My Little Pony - Nja, deze vond ik gewoon heel leuk! Ideaal voor warme chocomelk en marshmellows.

9. Homemade Onionrings - Volgens een recept van Foodgloss. Het viel wel mee, voor een eerste keer! 10. Heartbreakers - Charie -zo heet m'n kat- kreeg deze kerst ook een cadeautje. Een pakket van Heartbreakers met daarin eten, een dekentje en speeltjes. Bedankt Yapado Pressroom! Ze vond het heel leuk! 11. Fur-effect nails - Het ziet er wel leuk uit, maar na enkele uren was deze manicure van Make-Up Academy al helemaal vies :s 12. Oreo - In december proefde ik voor het eerst Oreo's! Ik kwam ze toevallig ergens tegen, want ik had ze nog nooit eerder in een winkel gezien. En ja: they are delish!

Dit was 'em: de laatste post van 2013! Alvast een prettig 2014 gewenst :) Meer over mijn 'plannen' voor het volgende jaar, lees je hier binnenkort :)

Hoe was december voor jou? En 2013 in het algemeen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie