maandag 2 december 2013

Philosphy | Shampoo, Shower Gel, Bubble Bath 'Sweet Fluffy Cupcake'

Als er iets is waar ik gek op ben, dan zijn het kerstcollecties. Vraag me dit binnen een zestal maanden opnieuw en ik zeg waarschijnlijk dat ik gek ben op zomercollecties, maar goed, dat ter zijde :) Kerstcollecties dus. Kerstcollecties van  Philosphy, om precies te zijn. Vorig jaar kreeg ik van de BF de Winter Escape set en ik spring er echt heel zuinig mee om! De geur en de producten zelf zijn echt delish! Stiekem had ik gehoopt dat die set ook dit jaar opnieuw zou te koop zijn, maar helaas: ik heb ze nog nergens gespot :( Misschien duikt ze nog ergens op in de uitverkoop? Let's hope zo! Voorlopig neem ik dan wel genoegen met Sweet Fluffy Cupcake :)

 
 
Philosophy kiest dit jaar resoluut voor zoete geuren, but I can't blame them. 'Granny's Apple Pie', 'Homemade Honey Buns', dat zijn dingen die ik wil eten onder een dekentje, terwijl ik naar een film kijk en af en toe eens buiten loer om te zien of het nog sneeuwt. Dus ja: ik hou van die geuren!
Al snap ik best wel dat niet iedereen het even aangenaam vindt om naar een verse taart te ruiken. Maar om het met de volgende populaire woorden te zeggen: I don't care, I love it!
 
Sweet Fluffy Cupcake is dan ook niet meteen de zoetste geur uit de reeks, al herken je toch meteen enkele parfums die je onmogelijk van het gebakje kan loskoppelen. Denk maar aan vanille en kaneel.
 
Iets wat ik dan weer wel een beetje 'vreemd' vind, is de kleur van deze shampoo, shower gel & bubble bath foam -oh ja, weer zo'n lekker multifunctioneel product!- is de kleur... Als mijn cupcakes een grauwe, metalic, blauwe schijn hebben... Dan word ik daar toch niet meteen vrolijk van... Enfin, eens je het in je bad, douche of haar doet, verdwijnt die kleur, dus ik kan er wel mee leven.
 
 
De shampoo/shower/bubble bath gels van Philosphy zijn me niet onbekend, maar ook van deze variant kan ik echt genieten. Of het nu is om m'n haar mee te wassen, voor een lange douche of een ontspannend bad, Sweet Fluffy Cupcake zal er de komende maanden vermoedelijk wel bij zijn!
 
Hou jij van deze winterse, zoete geuren, of gaat dat toch net iets te ver voor jou?
 
Philosphy Shampoo, Shower Gel, Bubble Bath 'Sweet Fluffy Cupcake' €17.50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie