donderdag 26 december 2013

OPI | My Favorite Ornament x All Sparkly And Gold

Eerder schreef ik al over het paradepaardje uit de OPI Mariah Carey Holiday Collection, en ook vandaag toon ik je nog twee schitterende lakjes! En dat mag je best letterlijk nemen: deze lakjes schitteren als de sterren aan de hemel! Oorspronkelijk was ik dan ook niet van plan ze allebei aan te kopen, want ze liggen toch erg dicht bij elkaar. Eenmaal ik 'My Favorite Ornament' en 'All Sparkly And Gold' zag, kon ik toch niet kiezen en besloot ze dan maar allebei mee te nemen :)

Zowel My Favorite Ornament als All Sparkly And Gold zijn gouden glitterlakjes. En niet het soort glitterlakjes dat je als topcoat kan gebruiken. Neen, het soort glitterlakjes dat dekt in één of twee laagjes!
Het verschil tussen beiden zit 'em in het soort goud. Jaja, het zit in de details :)
All Sparkly And Gold is een 'warme' gouden kleur. Eigenlijk valt hij het best te beschrijven als 'doorsnee goud', maar dat klinkt ook maar middelmatig :) Iets wat deze gouden glitterlak zeker niet is.
Hieronder zie je één laag van All Sparkly And Gold.
Neem gerust je tijd om even te staren naar dit resultaat. Ik was net zo verrast als jij :)
Het lakken gaat trouwens net zo vlot als bij een gewoon creamy lakje. Wanneer je een topcoat gebruikt, voelt het ook net zo glad aan als een lakje met een creamy finish.
My Favorite Ornament is dan weer een witte gouden kleur. Persoonlijk vind ik deze ook iets volwassener en meer ingetogen dan All Sparkly And Gold.
Hij dekt dan ook iets minder goed, dan de andere.

Bovenaan zie je één laagje My Favorite Ornament en onderaan twee laagjes van het glitterlakje. Dit witte goude  -bijna zilverkleurige- lakje oogt hierdoor iets neutraler.

Hoewel ik gek ben op beide gouden glitterlakjes, moet ik je niet zeggen dat ik ze net zo hard vervloek wanneer ik met nagellak remover aan de slag ga :D
Even laten weken met wat alluminiumfolie er rond, dat gaat toch net iets beter :)

Deze feestcollectie van OPI ligt al even in de winkels, maar ik zag in veschillende winkels dat ze er nog een mooie voorraad van hebben :)


My favorite ornament in our christmastree :)
Hou jij van gouden glitterlakjes voor de kerstperiode?

OPI Mariah Carey Holiday Collection €14.50/stuk
My Favorite Ornament
All Sparkly And Gold


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie