vrijdag 6 december 2013

Lush | Magic Wand x Golden Wonder

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie de kerstcollectie's nog niet beu zijn, want het is nog maar net aan begonnen! De kerstproducten 'van de dag' zijn synoniem voor 'pure verwennerij: een bubblebar in de vorm van een toverstafje en bath balistic die het graag spannend houdt. Lush knows what I want ;)Een cultproduct uit de kertscollecties van Lush is toch wel 'Snow Fairy'. Maar in alle eerlijkheid: ik hou niet zo van douchen. Af en toe een warm bad is -zeker in de winter- meer mijn ding. Mix dus de geur van Snow Fairy met de formule van een bubble bar en de vorm van een toverstafje en je krijg 'Magic Wand'.
Hoe schattig is dit toch: die belletjes en dat roze lintje :) Ik vind het echt geweldig! Je hoeft, net als een echt fee, maar met het stokje te zwieren en je tovert letterlijk de bubbles te voorschijn. Dat en het feit dat heel mijn badkamer enkele weken naar een zoete snoepjesgeur ruikt, dat maakt me gewoon erg blij :)
Je kan deze bubble bar trouwens ook een aantal keer opnieuw gebruiken, dus da's ook mooi meegenomen :)

'Golden wonder' is dan weer een doodnormale bath balistic. Ware het niet dat hij een verrassing in petto had :) Laat je niet misleiden door de gouden kleur, want eens je deze in het water doet, krijg je een kleurig spektakel :) Tot slot komt er ook nog een soort 'badconfetti' van hele kleine sterretjes vrij. Te schattig voor woorden :)
De geur is dan weer niet zo bijzonder en kan worden omschreven als 'geurloos'. Ach ja, je kan niet alles hebben hé.
Er staan nog wel enkele van deze kerstproducten op m'n wishlist, maar met duo ben ik alvast goed van start gegaan. En de BF was er trouwens ook erg enthousiast over. Vooral Golden Wonder leek hem te facineren :)
Hou jij ook zo van de Lush kerstproducten?
Lush Magic Wand €9.50
Lush Golden Wonder Bath Balistic €6,45 / 220g

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie