zondag 22 december 2013

Fashion | Favorite item & Winactie Zalando!

Laat ik maar weer beginnen met een bekentenis: ik ben geen 'rokkenmeisje'. Het staat heel mooi bij een ander, maar ik voel me er altijd erg ongemakkelijk in. Echt een broek kiezen, da's ook niet mijn ding. Ik wil maar hebben: velours, stretchie, katoen,... het hoeft voor mij allemaal niet. Neen, een gewone jeans, da's het eenvoudigst :) Je combineert het moeiteloos met elk ander kledingstuk en het kan zowel in de winter als in de zomer. Yup, mijn favoriete kledingstuk, is een jeansbroek :) Lees verder en kom te weten hoe jij 25 euro korting kan winnen op jouw favoriete kledingstuk(ken)!

Als het gaat om een ruime keuze aan merken en modellen, dan moet je bij Zalando zijn. De kans is dus groot dat zij jouw favoriete items ook verkopen. Ik mag al voor kerstman kerstvrouw spelen en twee waardebonnen van €25 weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee waardebonnen?   
  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Laat een reactie achter waarbij je een geldig e-mail adres invult in het daartoe voorziene vakje. Vermeld ook welk duo jouw voorkeur draagt! Hier wordt -in de mate van het mogelijke- rekening mee gehouden.
Extra-kansen verdien je zo:

Deze win-actie loopt tot zaterdag 28 december 2013. De twee winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden. Indien er na 48 uur niet gereageerd wordt, zal er een andere winnaar gekozen worden.

Zoals de bovenstaande tweet en de gebruikte link aanwijzen, gaat het om shoptegoed bij Zalando.be!

Wat is jouw favoriete kledingstuk trouwens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie