woensdag 4 december 2013

Estée Lauder | Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Vandaag staat hij eindelijk online: mijn review over het Advanced Night Repair Serum II van Estée Lauder! Sinds augustus ben ik deze aan het testen en al na enkele weken was ik enthousiast. Maar het testen van skincare -en zeker het testen van serums- vraagt veel tijd. Je kan er de eerste weken echt gek op zijn, maar enige tijd later kan je huid er net heel vreemd op reageren. Vandaar dat deze review even op zich liet wachten. Benieuwd naar wat ik er van vind?
Je leest het goed, deze review gaat over het Advanced Night Repair Serum 'volume twee'. Ik heb de eerste versie nooit gebruikt, dus ik kan ook niet zeggen of ik deze beter vind of absoluut onnodig.
Wat ik je wel kan vertellen is dat Estée Lauder zich dit keer nog meer concentreerde op 'katabolisme'en 'chronolux'. Nu dat opgehelderd is, weet je natuurlijk precies wat ik bedoel!
Neen, natuurlijk niet :) Dit klinkt voor mij ook een beetje als chinees, maar het komt neer op het volgende: katabolisme is een natuurlijk zuiveringsproces dat de huidcellen helpt bij het verwijderen van interne afvalstoffen die celschade kunnen veroorzaken.
Chronolux-technologie is de krachtige, gepatenteerde technologie van de klokgenen die de natuurlijke synchronisatie van het nachtelijke herstel van de huid ondersteunt zodat de cellen op precies het juiste moment herstellen.
Door cellulaire zuivering te combineren met de precisie van synchronisatie zorgt dit serum voor een maximaal herstel tijdens de nacht.


Da's de theorie, nu de praktijk :)

Hoewel dit serum wel eens als anti-aging serum wordt verkocht, merk ik -met mijn jeugdige huidje- dat ik er toch ook wel baat bij heb om dit serum elke avond trouw aan te brengen.
Ik breng dit serum plaatselijk aan, op de huid onder mijn ogen, bovenaan de wangen en aan m'n neus. Dit zijn plekken die wel wat extra's kunnen gebruiken.
Niet alleen heb ik het idee dat mijn huid beter gezuiverd wordt, maar ook dat ze beter gevoed wordt! En misschien, heel misschien doet het ook wat voor mijn grove poriën.

Je brengt het serum trouwens aan met een pippetje. Het ziet er misshien niet uit, maar het is wel handig: geen geknoei met te grote of te nauwe openingen van flessen en toch kan je zelf bepalen hoeveel product je wenst te gebruiken.
Bovenstaande hoeveelheid is trouwens voldoende voor één behandeling. Hiermee heb ik meteen aangetoond dat je met dit kleine formaat van 30ml ook best wel lang kan doen.


Neen, ik kan niet meer zonder. Een dag/nacht zonder dit Advanced Night Repair Serum II, is een dag niet geleefd. Dan spreek ik voor mijn huid natuurlijk :) Ikzelf red het nog net.

Wist je trouwens dat er per minuut wereldwijd ongeveer negen van deze Night Repair serums verkocht worden?
Dat wil ook al iets zeggen hé ;)

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 30 ml 78,63 €

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie