dinsdag 10 december 2013

Elegant Touch | Silver Crystal

Daar sta je dan: helemaal opgemaakt in je mooiste LBD, vergezeld van een paar killerheels. Ready to party! Plots realiseer je je dat je manicure niet zo fabulous is als je lipstick. Erger nog: de rode nagellak van twee weken geleden is opnieuw zichtbaar omdat de zwarte lak die je er een week geleden overdeed ook aan het afbladeren is. Er is waarschijlijk nog wel tijd om het hele zooitje er af te halen, maar de nagel van je rechter ringvinger is afgebroken en je linker pink heeft ook al beter dagen gekend... What to do?!

Tijd om je nagels uitgebreid te verwennen is er niet, want "Wanneer moesten we juist op bij je tante zijn voor dat kerstfeestje?" "Euhm... tien minuten geleden..." Zulke situaties vragen om drastische maatregelen, dus haal die plaknagels maar boven!
Onder het mom 'Als ik het niet zie, dan is het er ook niet' zijn je slappe, afgebroken nagles toch even verdwenen hé :)

Als u mij toestaat een suggestie te doen? Elegant Touch bracht namelijjk een reeks kunstnagels uit die exteem party proof zijn. Ik bedoel maar: veel meer glitter kan je op je nagels niet wensen :)

Vorig jaar bracht men reeds een reeks 'Glitter Nails' uit en ook dit jaar mag het schitteren en glitteren, en ook dit jaar feest men onder de leuze 'All That Glitter'. Je kan kiezen uit 'Silver Crystal', nagels met een zilvere glitter dat had je vast niet zien aankomen en 'Razzle Dazzle', een mix van blauwe, paarse, roze glitters.

Het aanbrengen van deze kunstnagels is een klusje dat zo geklaard is. Als het moet zelfs in de auto, onderweg naar de party :)


Vrees niet voor geknoei met lijm -je wil niet met je handen aan het dashboard gekleefd zitten-, want Elegant Touch kiest  opnieuw voor 'glue tabs'. Hoe dat precies werkt legde ik al eerder uit in dit artikel, maar het komt er op neer dat je een soort van dubbelzijdig plaksel -mooie omschrijving hé?- aanbrengt, waardoor je de kunstnagels op je eigen nagels kan kleven.
Ook niet helemaal onhandig: je hebt een ruime keuze uit verschillende groottes. Niet elke hand of elke nagel is hetzelfde hé :)
Bij je aankoop kan je ook kussen tussen verschillende lengtes. Extra short, short, enz... De verpakking bevat eveneens een vijltje, waarmee je de lengte zelf nog kan bijwerken.


Nog een tip: de kunstnagels hebben een hoekige kant en een ronde kant. Zelf vind ik het makkelijker om de kunstnagels met de ronde kant naar m'n nagelriemen toe aan te brengen. De rand is namelijk van nature rond -bij mij althans- waardoor de kunstnagel mooier kan aangbracht worden.

Eens de nagels er op zitten, rest jou slechts één ding: shine bright like a diamond ;)


Gebruik jij wel eens kunstnagels (in tijden van nood)?

Elegant Touch Silver Crystal €10.45
verkrijgbaar bij Di

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie