zaterdag 14 december 2013

Delhaize Care | Hand Cream

'winter' staat niet alleen synoniem voor 'feestdagen' en 'winterpret', maar ook voor 'koude temperaturen' en de daarmee gepaarde kwaaltjes. Denk maar aan gebarsten lippen en droge handen. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing: lippenbalsem en handcrème zijn immers onmisbaar tijdens deze gure periode. Hoewel ik, wat betreft producten en merken, hiervoor zo mijn voorkeuren heb, laat ik me graag verrassen door minder voor de hand liggende opties. Vandaag toen ik jullie dan ook opnieuw een product uit het 'Care' gamma van Delhaize.
Dat babyblauwe vind ik wel leuk, maar verder ben ik niet onder de indruk van deze tube. Dat was in het verleden ook al het geval bij de verpakkingen van de Care-producten. De ervaring leert immers dat je je in zo'n gevallen niet mag laten misleiden door het uiterlijk :)
De spreuk 'Hand cream is sweet as love', vind ik dan weer wel leuk. Het heeft meteen zoiets gezelligs :)

 
Net zoals andere producten uit het Care-gamma van Delhaize, bevat ook deze handcream geen parabenen.
Wanneer we de ingrediënten bekijken, zien we een aantal oliën, maar ook alcohol en parfum. In een handcrème zie ik die twee laatste liever niet terugkomen, aangezien deze bestanddelen toch ook weer een uitdrogend effect kunnen hebben.
 
Eens ik de crème geroken had, vergat ik dan al snel dat de parfum eigenlijk niet zo'n 'goed' ingrediënt was. Dit spul ruikt immers heerlijk! Het doet een beetje denken aan abrikozen vind ik :) In ieder geval: de geur mag er zijn.

De verpakking geeft verder -meer dan eens- duidelijk aan dat deze crème uitermate geschikt is voor een droge huid. Zelf ervaar ik echter niet dat deze crème mijn handen voor een lange tijd goed hydrateert. Om snel tussendoor te gebruiken is hij dan weer wel erg fijn. Maar wie echte hele droge handen heeft, kan toch maar beter een ander product kiezen...
Deze crème trekt trouwens wel snel ik en laat geen vet laagje achter. Het is ook een erg zuinige crème, waarvan je niet veel nodig hebt voor één 'behandeling'.

Als je geen hele droge handen hebt en op zoek bent naar een fijne budgetproof hand crème om tussendoor te gebruiken, dan is dit zeker een aanrader!
 
Heb jij tijdens de winter ook zo'n last van droge handen?
 
Delhaize Care Hand Cream €2.49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie