woensdag 6 november 2013

Yves Rocher | Couleurs Nature Kerst 2013 Oogschaduwtrio

Het is pas november, maar langzamerhand steken de kerstcollecties opnieuw de kop op. En neen, dat vind ik nog steeds niet erg! Ook Yves Rocher heeft heel wat moois voor ons in petto. Naast prachtige lipsticks en nagellakjes, is er een prachtig goudkleurig doosje met daarin een oogschaduwtrio. Geen typische smokey-eye set, maar een orginele kleurcombinatie en een lief printje.Toen ik de verpakking van deze oogschaduw zag, was ik echt versteld. Het gouden doosje geeft je namelijk een instant-luxe gevoel. Doe er een velouren hoesje rond en het kon evengoed van Chanel of Dior geweest zijn.

Ook wanneer je het doosje opent, ziet het er allemaal nog erg luxueus uit. In het deksel zit namelijk een grote spiegel en op de oogschaduw zelf zit een soort print met bloemmotief. I like!


Zoals ik al zei, zijn de kleuren zelf niet meteen standaard voor een kerstcollectie -althans, dat is dan weer mijn bescheiden mening-, maar dat vind ik wel leuk. Ik heb niet perse nood aan het zoveelste mooie doosje dat drie of vier standaard kleurtjes bevat. Je kan met zulke doosje uiteraard ook mooie looks maken, maar zulke dingen heb ik voorlopig wel genoeg.


Wat we volgens Yves Rocher dan wel dragen deze winter? Een kleurrijke combo van een vanilletint, een donker paarse kleur en een kaki kleur. Dat laatste is niet meteen mijn ding, maar verder ben ik overtuigd: dit setjes mag er best zijn!Dit oogschaduw trio lijkt me, zowel om te geven als om te krijgen, een echte aanrader. Aanschouw dit maarvast als 'Cadeautip 1', maar vrees niet: er zijn nog een tiental dergelijke tips voor deze Kerst op komst :)
Kan deze kleurencombinatie jou bekoren of heb je het toch liever iets klassieker?
Yves Rocher Couleurs Nature Kerst 2013 Oogschaduwtrio €19.50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie