donderdag 14 november 2013

Winactie | 100! 200! 300?

Dat het stilaan hoog tijd is voor een winactie! Dat jullie wel een bedankje verdienen! Dat ik gewoon zin heb om enkele lezers blij te maken! Dat zijn allemaal redenen waarom er vandaag een winactie online staat :) De voorbije weken heeft Muffins At Tiffany's namelijk de kaap van 100 likes op Facebook overschreden, de kaap van 200 volgers overschreden op Bloglovin en wordt het twitteraccount door bijna 300 beautylovers gevolgd. Vandaar een dikke merci, onder de vorm van een winactie!

Ik heb er voor gekozen om drie kleine prijzen te verloten, i.p.v. één grote. Op die manier kan ik al zeker drie van jullie persoonlijk bedanken :)

In de prijzenpot vinden we het volgende:

Een duo van lippenbalsem: Baby Lips in 'Cherry Me' en een Lip Smacker met Sprite smaak.

Een duo van twee  Lip Smackers: eentje met Fanta Citroen smaak en eentje met Fanta Orange
Een duo van blush en lippenbalsem: de Essence 'Be Loud' blush in 'Pink me' en een Lipsmacker met Coca Cola smaak.


Wat moet je doen om kans te maken op één van deze duo's?   
  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Laat een reactie achter waarbij je een geldig e-mail adres invult in het daartoe voorziene vakje. Vermeld ook welk duo jouw voorkeur draagt! Hier wordt -in de mate van het mogelijke- rekening mee gehouden.

Extra-kansen verdien je zo:

Op Facebook en Twitter worden ook gewoon leuke weetjes of extraatjes gedeeld. Het is dus ook gewoon leuk -al zeg ik het zelf- om Muffins At Tiffany's op die manier te volgen :)

Meedoen kan tot en met vrijdag 22 november 2013 23u59. De winactie staat open voor deelnemers uit België en Nederland.

Tot slot wil ik jullie nogmaals bedanken! Het betekend heel veel voor mij dat Muffins At Tiffany's gelezen, geliked en gevolgd wordt. Bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie