zaterdag 30 november 2013

Random | Instagram Diary #019

Mijn foto-overzicht van november komt een beetje later dan gepland. Maar daar is een goede reden voor. Hoewel de maand erg rustig en aangenaam was, eindigde ze toch in mineur...

1. Dessert - Best sorbet ever! 2. Zebra - Mijn favoriete tienuurtje :) 3. Buit van de Boekenbeurs te Antwerpen - meer daarover lees je hier! 4. Bowlen - Just another saturdaynight :)

5. Stars of that day's photoshoot - enkele product foto's nemen. Love it! 6. 'Pure' - de volledige review vind je hier! 7.Kittyears!Eentje op aanvraag ;) 8. Magic star - Bubble Bar van de Lush Kerstcollectie :) Een review hiervan mag je binnenkort verwachten.

9. All Sparkly And Gold by OPI - Ook hiervan mag je binnenkort een review verwachten 10. Lost and found - Ik gooi het één en ander in m'n handtas... Zoals een aantal lipproducten die ik dan enkele maanden 'kwijt' ben :) 11. Londen Nails - Ik oefende mijn nail-art skills en ging met enkel stripers aan de slag :) 12. Stress - Volgens mij heeft iedereen hiervan wel eens last :)Vrijdagavond, 29 november, was het plots veel minder glamoureus. Ik moest mijn dwergkonijntje, dat ik zes jaar had verzorgd, laten inslapen. Ze had plots een snelgroeiende tumor ontwikkeld, waaraan niets meer kon gedaan worden. Een ouderdomstumor, volgens de dierenarts. Niemand had het kunnen verhelpen of voorkomen...
Niet alleen werd ik erg verdrietig van het feit dat ze plots weg was, maar ik was ook heel ongerust over mijn andere konijntje. Zou ze nu ook zo ziek worden? Of zou ze zich depressief en eenzaam voelen? Het beestje wordt nu trouwens ook de hele tijd geknuffeld :)
Het licht allemaal nog erg gevoelig, maar uiteindelijk weet ik ook wel dat dit de beste oplossing was...

Hoe was de afgelopen maand november voor jou? Kijk je uit naar december?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie