vrijdag 8 november 2013

Random | Beauty News #009

De laatste weken puilt mijn mailbox uit van de leuke nieuwtjes. Het mag geen verrassing zijn als ik zeg dat het dan vooral gaat om kerstcollecties en geschenksets. Misschien is het een tikje onpersoonlijk om om zo'n kant-en-klare set cadeau te geven, maar ik verzeker je: mij maak je er in ieder geval blij mee :)


 
 
 
 


 
Nuxe brengt voor de feestdagen 'Le Cofret Prodigieuse' op de markt. Het setje bevat L'Huile Prodigieuse, Crème Prodigieuse en Contour des Yeux Prodigieuse. De ultime droom voor iedereen die van een goed gevoede huid houdt!


Nuxe Le Coffret Prodigieuse €39.90

 L'Occitane houdt het niet op één geschenkset! Deze kerst kan je uit maar liefst 11 setjes met verzorgingsproducten van L'Occitane kiezen. Bij deze is het meteen uitgesloten om te zuchten en te puffen omdat je niet weet wat te kopen met de feestdagen. Keuze genoeg!


L'Occitane Noël Coffret Amande €49
L'Occitane Noël Coffret Bests €98.50
L'Occitane Noël Coffret Cedre & Oranger €29
L'Occitane Noël Coffret Fleur D'Or & Acacia €59
L'Occitane Noël Coffret Parfum Fleur D'Or & Acacia €65
L'Occitane Noël Coffret Précieux €59
L'Occitane Noël Coffret Trilogie Divine €199
L'Occitane Noël Coffret Verveine €39
L'Occitane Noël Mini Coffret Fleur de Cericiers €18
L'Occitane Noël Trio de Crèmes Mains €22
L'Occitane Noël Coffret Trousse Irrésistible €20

Rituals gooit het dan weer over een hele andere boeg en brengt een make-up collectie uit ter gelegenheid van de eindejaarfeesten. Precious Mineral collectie wordt zo aangevuld met een getinte dagcrème, foundations met een matte finish, lipsticks, oogschaduwduo's en nagellak. Je kan er nu zelf 'Quick Dry Drops' kopen :)

De nieuwe collectie is nu beschikbaar bij Rituals.


Estée Lauder brengt dit najaar een nieuw parfum uit. De limited edition Eau de Parfum Pleasures Pop is verkrijgbaar in de iconische pleasures-flacon – voor deze editie in transparant, fluorescerend roze met een speels, glanzend wit logo – en biedt een levendige, kleurrijke mengeling van bloemige noten en verrukkelijke, fruitige toetsen.

  • topnoten: roze pompelmoes , zwarte aalbes, lychee, raspberry en fresia
  • hartnoten: lelie, jasmijn, roze pioenblaadjes en Wardia-roos
  • basisnoten: benzoë, cederhout, muskus, vanille en heliotroop

Estée Lauder Eau de Parfum Pleasures Pop €61.04
Verkrijgbaar vanaf november 2013

Tenslotte komen er ook nog 'gewone' producten uit. Yup, het leven gaat gewoon verder :)

 
NYC brengt de 'Smooth Skin Perfecting Primer' op de markt. Niet alleen zorgt die ervoor dat je make-up beter blijft zitten, maar hij zorgt er ook voor dat je huid er opnieuw minder dof gaat uitzien.
De BB Cream's komen er stilaan langs mijn oren uit, maar goed: nog eentje om het af te leren! De BB Cream van NYC kan je zowel onder je gewone make-up gebruiken als basis, maar ook puur -voor een natuurlijk effect. De BB Cream zou zo'n 14uur blijven zitten!
 

Moet er nog nagellak met glitter zijn? I sure hope so! Deze Disco Inferno Topcoat maakt je in elk gval helemaal party-proof.
De Big Bold Volume by the Lash Mascara zorgt dan weer voor een accent op de ogen. Het brede borsteltje zorgt voor veel volume en de vormule van deze mascara verlengt je wimpers. Sounds good right?

NYC Smooth Skin Perfecting Primer €3.49
NYC Skin Perfecting BB Cream €3.99
NYC Disco Inferno Topcoat €2.49
NYC Big Bold Volume by the Lash Mascara €4.92
Heb je genoeg inspiratie voor de feestdagen of is dit allemaal nog net iets te vroeg voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie