zondag 24 november 2013

OPI | Mariah Carey Holiday Collection Pure 18 K

Vorige jaar was het voor mij een beetje zoeken naar een naald in een hooiberg: ik vond 'The Man With The Golden Gun' nergens! Ik had de hoop haast opgegeven, maar toch kon ik hem nog bemachtigen. Dit jaar was ik echter beter voorbereid: vriend en vijand had ik ingelicht over 'Pure', de topcold met 18 karaad wit goud. Dit jaar had ik duidelijk meer succes :)
Net zoals vorig jaar, zal deze topcoat heel wat stof doen opwaaien. Sommigen vinden het overbodig, onnodig, veel geld voor een nagellak, het effect is niet zo mooi of speciaal... Anderen vinden het dan weer geweldig, origineel, uniek, ... Ik behoor tot die laatste categorie :) Niet dat ik het helemaal oneens ben met het andere team. Voor deze topcoat betaal je niet weinig en het is niet zo dat ik deze topcoat echt nodig heb (But then agian: welke nagellak heb je eigenlijk wel echt nodig?), maar het idee erachter vind ik geweldig! De kans is klein dat je op een feestje bent en er nog iemand is die echt goud op de nagels heeft!


Pure zou zowel 18K wit goud als zilver bevatten. In alle eerlijkheid: ik zie het verschil niet tussen het witte goud en het zilver.


Het verschil met 'The Man With The Golden Gun' is dan weer wel heel duidelijk. De stukjes goud die we vorig jaar zagen waren eerder gelig-goud, terwijl het nu toch om echte 'witte' stukjes gaat.
Een ander verschil, is de grootte van de stukjes goud. Bij de James Bond Holiday Collection waren de stukjes goud aan de kleine kant, terwijl er nu echt chunky stukken bladgoud terug te vinden zijn. Als je het mij vraagt: een grote verbetering!

Hierboven zie je 'Muir Muir On The Wall' met één laagje Pure. Zoals je ziet heeft het goud een hoge dichtheid en zijn de stukken aanzienlijker groter dan vorig jaar. Indien je meer laagjes aanbrengt, kan je volgens mij echt heel mooie effecten bekomen.

Deze combinatie bleef trouwens zeven volledige dagen zitten!

Ik ben in elk geval heel blij dat ik dit mooie, goudkleurige flesje aan m'n nagellak verzameling kan toevoegen :) Pure is voor mij elke euro waard!

Wat vind jij van zo'n topcoat met 18 karaat goud?

OPI Mariah Carey Holiday Collection 'Pure' 18 K € 44.95

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie