maandag 4 november 2013

OPI | Mariah Carey Holiday Collection


 Naar deze post heb ik lang uitgekeken, maar vandaag is het zover! Ik stel jullie met plezier voor aan de Mariah Carey Holiday Collection van OPI! Naast de zomercollecties in beauytland, kijk ik het meest uit naar de collecties voor de feestdagen. En zeker als het gaat om nagellak!  


De samenwerking tussen Mariah Carey en OPI was al eerder een succes, dus waarom het niet nog eens proberen? Mij hoor je in elk geval niet klagen!

De collectie bestaat uit een antal klassieke rode tinten, afgewisseld met gouden tinten en glitters. Classic and sparkly? Meer Mariah wordt het niet!

L-R: My Favorite Ornament - All I Want For Christmas (is OPI) - Cute Little Vixen - Underneath The Mistletoe - In My Santa Suit - Visions Of Love

L-R: Warm me up - Wonderous Star - All Sparkly And Gold - Sleigh Ride For Two-  Ski Slope Sweetie - I Snow You Love Me


 Naast twaalf 'gewone' lakjes, bevat de collectie ook nog eens zes Liquid Sands. Deze reeks bevat vooral nude tinten, maar ook een opvallende blauwe en een mysterieuze zwarte. Vooral 'Emoticons' lijkt me wel iets voor mij :)

L-R: Silent Stars Go By - Baby Please Come Home - Make Him Mine - It's Forsty Outside - Emotions - Kiss Me At Midnight


But you ain't seen nothing yet! Net zoals vorig jaar, is ook nu het pronkstuk van de collecite een echt hebbedingetje. Een prijzig hebbedingetje, maar een echte must-have.
Waar de James Bond collection vorig jaar een topcoat met echt bladgoud bevatte, zien we dit jaar een oogverblindende puur 18 karaat witgouden- en bladzilveren top coat. It's insane...

Hoewel ik mezelf er aanvankelijk probeerde van te overtuigen dat ik deze niet nodig had, weet ik dat mij nagellakminnend hart zal bloeden als ik deze niet in huis probeer te halen. Zeker na mijn 'ongelukje' van vorig jaar! Ach ja, elk excuus is goed zeker?

Wat vind jij van deze  Mariah Carey Holiday Collection? En zal jij ook op zoek gaan naar 'Pure'?

OPI Mariah Carey Holiday €14.50
OPI Mariah Carey Holiday 'Pure' €44.95
Verkrijgbaar vanaf 20 november 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie