dinsdag 12 november 2013

Maybelline New York | Baby Lips"De Baby Lips van Mayebelline New York zijn sinds deze zomer in België (en Nederland) te koop." Ik heb lange tijd gedacht dat dat één of ander leugentje was om de beautygekken als mezelf zo snel mogelijk van drogisterij naar drogisterij te laten lopen. Wat ik ook deed, waar ik ook ging: ik vond ze niet! Conclusie: ze zijn hier gewoon niet! Ik had serieus 'alle hoop' opgegeven, toen ik ze bij Colruyt vond. Bij Colruyt... Neen, die had ik niet zien aankomen!


Baby Lips? Yes Sir! Je weet vast wel waar ik het over heb, but if not: Baby Lips van Maybelline New York is een lipbalm die niet alleen intens voedt, maar ook een leuk kleurtje / geurtje / effectje afgeeft. 


De lippenbalsems koop je verpakt in plastiek en karton. Echt iets voor drogisterijen en supermarkten om beautyproducten zo te verkopen :)

De verpakking geeft nog eens aan dat je tot acht uur hydratatie kan verwachten. 

Ik koos voor de 'Pink Punch' versie. Er is ook nog een extra verzorgende versie, eentje met mint, eentje met kers en een extra hydraterende versie. Voor ieder wat wils hé! 

De huls van de lippenbalsem is in dit geval roze en heeft een transparant 'dopje' met daarop 'Baby Lips' in gele letters. Het heeft wel iets, het is vrolijk en eenvoudig. Misschien op het kinderachtige af, maar ik kan er nog wel mee leven :)

Ik had het aanvankelijk niet gedacht, maar de 'Pink Punch' geeft ook een soort roze waas af. Niet zo intens als de balsem zelf, maar eerder een lief roze kleurtje. Die kleur blijft ook nog eens behoorlijk lang zitten. Zo drie à vier uur. Nog iets dat ik niet had zien aankomen :)

En de acht uur hydratatie? Volgens mij klopt dat ook wel. Ik heb het natuurlijk niet getimed (Neen. Dat gaat te ver.) Mij ik heb echt (belachelijk) lang zitten! 

Na deze Pink Punch een week te gebruiken, begrijp ik de hype rond deze producten. They are amazing
Ook niet onbelangrijk: ze zijn lekker cheap

Mocht je de Baby Lips van Mayebelline New York ergens tegenkomen, sla dan gerust in voorraad in, want je weet nooit wanneer je ze nog een keer zal tegenkomen :)

Spotte jij de Baby Lips al in jouw buurt?

Maybelline New York Baby Lips 'Pink Punch' €3.99

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie