dinsdag 26 november 2013

MAC | Stroke of Midnight: Nude Lip Kit

Het is al even geleden dat ik echt enthousiast werd van een MAC collection. 'All About Orange' bevatte erg mooie producten, maar die waren zo moeilijk te krijgen. 'Riri hearts MAC' was een ode aan één van mijn favoriete zangeressen van deze tijd, maar ik had niet het idee dat de producten daarom ook echt bij mij pasten. Eigenlijk was het dan ook geen verrassing dat deze holiday collection wel in de smaak zou vallen. Geen gekke kleuren of tinten, maar gewoon elegantie ten top.

 
 
Goed, ik overdrijf misschien als ik zeg 'elegantie ten top', but you know what I mean, right?
'Stroke of Midnight' bevat make-up voor het gelaat, de lippen, de ogen, nagels en een reeks pigmenten. Ik liet me verleiden door een set klassieke, nude lipproducten: Stroke of Midnight Nude Lip Kit.
De kit bevat een lip pencil, een lipstick en een lipgloss. Deze producten zitten ook in het vaste assortiment, maar werden voor de gelegenheid voorzien van een feestelijke verpakking en een bijpassend make-uptasje.
Nu ja, veel meer dan de drie producten passen er niet in het tasje, maar voor enkele essentials is dit wel leuk.
 
Laat ik beginnen met, what I like to call: de grootste teleurstelling van allemaal. Het lip pencil in  'Boldly Bare'.
 
 
 
Ik schrok toen ik dit zag: een bruin potlood? Misschien is de kleur anders wanneer ik hem swatch... 'Hij is vooral hard, wanneer ik hem swatch...' Hard, bruin lippotlood, daar ben ik geen fan van!
 
Next up: iets wat al een hele tijd om mijn wishlist stond: Crème D'Nude lipstick!
 
Deze nude lipstick wordt meer dan eens omschreven als de perfecte nude kleur. En dat snap ik volledig :) Deze romige lipstick in peachy, beige tint valt helemaal in de smaak!
 
Nog iets wat in de smaak valt: de Creemsheen Glass in Softly Lit.

 
Opnieuw een creamy product, maar dit keer een lipgloss. Een iets subtieler effect dus :) De kleur is dan weer wel min of meer hetzelfde: een liefelijke perziktint, maar met lichte roze miniscule glitters. I like!
 
L-R : Boldly Bare, Crème D'Nude, Softly Lit
Zoals je hierboven nog een keer ziet, is Boldly Bare toch echt wel een vreemde eend in de bijt. Ook op m'n lippen ziet het er niet bepaald flaterend uit. Alsof ik mijn chocomouske bewaar voor deze avond...
 
 
Op het lip pencil na, ben ik wel blij met deze set. Ook de feestelijke verpakkingen en het etuitje vind ik wel leuk :)
 
 
Hou jij van nude lips of mag het iets heviger zijn?
 
MAC Stroke of Midnight Nude Lip Kit €43

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie