donderdag 28 november 2013

L'Oréal Professionnel | Mythic Oil Souffle D'Or Conditioner

Dan is het te warm, dan is het te koud... Ik ben ook nooit content! Althans, toch niet als het op m'n haar aankomt. Extreme temperaturen doen altijd meer kwaad dan goed. Gelukkig valt het momenteel nog mee, wat de koude betreft, maar een verwittigd/voorbereid man vrouw, is er twee waard. Een goede haarverzorging wordt deze winter dan ook essentieel! Ik had het al eerder over het Mythic Oil gamma - over de Mythic Oil zelf, maar ook over de Mythic Oil Souffle D'Or Shampoo- en vandaag is de conditioner aan de beurt.Deze Souffle D'Or conditioner bevat, zoals de naam reeds doet vermoeden, subtiele gouden glitters. No need to panic, dit valt echt niet op :) Het zorgt enkel voor extra glans.

Net zoals de rest van dit gamma, ruikt ook de conditioner erg naar de typische Mythic Oil geur: een beetje 'Oosters', kruidig, maar toch ook helemaal 'spa'-ish. My kind of smell. Voor haarproducten dan toch.


Uit de tekst op het flacon onthouden we hetvolgende:
  • goudparelmoerstoffen
  • arganolie
  • zonder parabenen
  • voedt zonder te verzwaren
  • parfum
Op 'parfum' na vind ik het allemaal prima! Het is vast geen geheim dat parfum (en alcohol -wat eigenlijk ook nog eens in parfum zit) een eerder uitdrogend effect hebben, maar de verschillende oliën compenseren dit moeiteloos.

Ik breng deze condioner aan nadat ik mijn haar heb gewassen en met een handdoek droog wreef. Men maakt dikwijls de fout om een conditioner aan te brengen op nat haar. Hierdoor kan het product niet echt in het haar dringen en gaat er veel van het effect en de behandeling verloren. Eerst even droogwrijven is de boodschap!
Vervolgens laat je het een aantal minuten intrekken, waarna je het met lauw water opnieuw uitspoelt.


Wanneer ik alles uitgespoeld heb en mijn haar droog is, merk ik echt het verschil. Vooral wanneer mijn punten wat droger zijn, is deze extra verzorging meer dan welkom!

Je betaalt dan wel meer dan voor een doorsnee conditioner, maar deze Mythic Oil conditioner is zijn geld helemaal waard!

Wat is jouw favoriete conditoner?
 
L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle D'Or Conditioner ± €20

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie