zaterdag 16 november 2013

Fashion | My Favorite Winter Items 2013

Confession: ik ben een grote koukleum, dus ik ben liefst zo goed mogelijk voorbereid. Vooral mijn voeten hebben steeds te lijden onder de dalende temperaturen. Een paar (of twee) dikke sokken, hoge laarzen en ik ben tevreden :) Maar ook mijn handen en hoofd bescherm ik liefst zo goed mogelijk. Vandaar toon ik jullie vandaag welke winterse accessoires mij deze winter voor de kou zullen behoeden.

Menig fashionista zal mij vermoedelijk veroordelen voor het feit dat mijn garderobe voornamelijk -exclusief?- uit zwarte items bestaat. Daarvoor heb ik nogthans een goede reden. Enkele goede redenen zelfs! a. Iedereen staat met zwart b. Zwart gaat nooit uit de mode c. Ik heb al genoeg moeite om mijn 'gewone' outfit samen te stellen, dat ik s'ochtends niet nog eens mijn hoofd wil breken over welke sjaal bij welke muts past. Ha!

Laat ik beginnen bij het begin: mijn kitty-ears muts! Of het echt poezenoren zijn, daar valt over te twisten, maar voor mij is het in elk geval zo :) Deze muts viel me op toen ik wat aan het rondklikken was op Asos.com en ik werd op slag verliefd! Op de oren na, is dit een basic zwarte beanie die vooral erg warm is :)

Pieces Eluna Beanie €10.41

Next up: mijn 'gebreide omhelzing' van Brrr.nl . Deze stond al een tijdje op m'n wishlist, maar omdat de website vermeld dat er enkel binnen Nederland wordt verzonden, kon ik ook geen bestelling plaatsen. Een maand of twee geleden besloot ik toch een keertje te mailen met de vraag of ik ook vanuit België kon bestellen. Blijkt dat dat helemaal geen probleem was en dat die mogelijkheid zelfs al voorzien was bij het afrekenen. Ik betaalde wel wat hogere verzendingskosten (zo'n €6), maar da's dan weer begrijpelijk.
Deze gebreide omhelzing bestaat voor 30% uit alpacawol, voor 30% merinowol en  voor 40% acryl. Dat is dus 60% wol, wat gelijk staat aan 60% warme fussiness :)
Misschien is het ook niet slecht om even te vermelden dat de naam gebreide omhelzing niet zo slecht gekozen is, daar het om een cirkelsjaal gaat :)

Brrr.nl Gebreide omhelzing €59

Ik zei al dat mijn voeten steeds erg te lijden hadden onder de kou, maar met mijn handen is dat niet anders. Een degelijk paar handschoenen is dus absoluut een must. Als die er ook nog elegant en modieus uitzien, is dat alleen maar mooi meegenomen. Opnieuw vond ik erg onverwacht een paar mooi handschoenen online. Regelmatig kijk ik eens bij &OtherStories en spotte daar deze fab handschoenen. De ene zijde bestaat uit nepleer en de andere zijde uit angorawol. Purfect combo!

&OtherStories Leather and angora-blend gloves €39

Vervolgens heb ik ook een handtas die je best wel winterproof kan noemen. Vorig jaar liet ik jullie reeds één van mijn favoriete wintertassen van River Island zien en ook dit jaar is mijn tas van River Island. Het is zowaar de opgeschoonde versie van de andere. Dit model is strakker en oogt iets gekleder. Dit keer geen schoudertas, maar een echt handtas. Niet teveel poespas, gewoon een leuke handtas met voldoende opbergruimte voor al het bovenstaande en een deftige paraplu :)

Asos.com River Island Faux Fur Tote Bag €60.65

Welke accesoires zijn voor jou onmisbaar deze winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie