maandag 18 november 2013

Delhaize Care | Bi-Phase Cleansing

Vandaag zien we nog maar een keer het bewijs dat je voor goede producten niet persé veel geld hoeft neer te tellen. En neen, ik heb niet zoveel ervaring met eye make-up removers -ik gebruikte het deze zomer voor een eerste maal-, maar ik kan je wel zeggen dat deze zeker in de smaak valt!Mijn eerste eye make-up remover was die het huismerk van Ici Paris XL. Dit is, net als deze van Care, een reiniger bestaande uit twee delen: olie en water. Hoe dat precies in z'n werk gaat, vertelde ik reeds in de review van de eye make-up remover.
Het principe is dus hetzelfde.

Ook aan de ingrediëntenlijst zie je dat water van groot belang is.

De verpakking geeft aan dat deze remover ook kan gebruikt worden bij gevoelige ogen. Ik draag contactlenzen en haal die meestal uit voor ik aan mijn reiniginsritueel begin. Niet dat het ooit problemen veroorzaakte, maar 'je weet toch nooit'. Ik besloot toch maar de proef op de som te nemen en hield mijn lenzen in terwijl ik mijn oog make-up verwijderde. Living on the edge ;)
En ja: ik kan het prima verdragen! Het prikt niet, het irriteert mijn huid op geen enkele manier en het laat ook geen rode vlekken achter. Dat zijn goede punten voor deze Care Eye Make-Up Remover!

Het verwijderen van de make-up gaat ook zeer vlot. Ook bij m'n wimpers, iets wat ik zelf altijd moeilijk vind. Het lijkt wel alsof mijn mascara vergroeit is met m'n wimpers. Not good!
Maar deze remover maakt er geen probleem van: even met een doordrongen watje overheen et voila: geen mascara meer te bespeuren! Good job!


Conclussie: Delhaize Care wist me opnieuw te verrassen! Deze oog make-up remover is een schot in de roos!
En ja: reinigen is een beetje als confetti oprapen. Het gaat niet altijd even vlot of met veel plezier, maar het moet ook  gebeuren :)
Wat is jouw favoriete eye make-up remover?
Delhaize Care Bi-Phase Cleansing €2.50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie