vrijdag 22 november 2013

Be Creative Make Up | Brillant Shine Lipstick


Another friday, another lipstick :) Life as it should be! En als het dan ook nog eens een betaalbare, maar kwalitatieve lipstick is: halleluja! Dat is helemaal geweldig! De kleur is dan weer iets minder origineel of gewaagd, maar het is een echt 'Sofie-kleurtje' :) You'll see :)
Met deze lipstick, test ik meteen mijn eerste product van Be Creative Make Up. Dit is het eigen make-up merk van Ici Paris XL. Men probeert kwalitatief goede producten te produceren en de prijzen toch zo laag mogelijk te houden. Neen, dat doen ze niet door de productie door te schuiven naar derde-wereld-landen, dat kan anders :)
Er wordt bijvoorbeeld geen reclame gemaakt (geen advertenties = geen overbodige uitgaven), de verpakkingen worden erg basic gehouden en worden verpakt in eenvoudige kartonnen doosjes. Ook de blushes of poeders hebben geen spiegeltje in de verpakking. Het zijn de kleine dingen die het hem doen :)


Et voilĂ , de lipstick! Dit is de Briliant Shine Lipstick, in de kleur '015 Lady'. Inderdaad: een verry lady-like fushia roze kleur. Helemaal mijn ding.

Het stoort me overigens niet dat de verpakkingen eerder basic zijn. Dit voelt immers niet aan als een stuk goedkope rommel. De huls bestaat uit een mix van hard plastiek en een rubber. De matte zwarte look bevalt me wel.


Ook de pigmentatie vind ik ook erg goed. Een intense pigmentatie en een mooie gloss, I can dig it!
Helaas blijft hij niet zo heel lang zitten. Een uur of drie is toch echt het maximum denk ik. Da's dan weer een minpuntje.


Op de houdbaarheid na, ben ik echt wel tevreden over deze lipstick van Be Creative Make Up. De besparingen op de verpakkingen storen me niet en de kleur is erg goed gepigmenteerd. Toppertje!

Probeerde jij al een product van Be Creative Make Up?

Be Creative Make Up Brillant Shine Lipstick '015 Lady' €12.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie