woensdag 23 oktober 2013

Yves Rocher | Beauty Night

Foto: Stéphanie Tanghe
Woensdagavond, 16 oktober 2013, was ik uitgenodigd voor de Yves Rocher Beauty Night. Na een lange werkdag, was een beetje ontspanning meer dan welkom! Een lange treinrit en een regenbui later, kwam ik aan in het West-Vlaamse Kortrijk. Ik kom niet zo snel in Kortrijk, dus ik was opgelucht dat ik de winkel van Yves Rocher min of meer probleemloos had gevonden. Het beloofde een gezellige avond te worden, waarbij we -met een klein groepje bloggers- de producten van Yves Rocher beter zouden leren kennen.

Laat ik beginnen met een bekentenis: ik kende Yves Rocher niet. Het is te zeggen: ik wist natuurlijk wel van het bestaan van de winkels af, maar ik had nog er nog nooit een aankoop gedaan.
Zowat alles wat ik die avond zag en hoorde was nieuw voor mij.
 
Het eerste wat ik ontdekte: elke Yves Rocher winkel, heeft ook een Yves Rocher Intstituut! Hierbij kan je genieten van een behandeling afgestemd op jouw huidtype. Je huidtype wordt trouwens bepaald aan de hand van enkele zeer goed gekozen parameters.
 
 
Er werd ons meteen gedemonstreerd hoe een reiniging van het gelaat er eventueel kon uitzien. Leonie was 'slachtoffer' van dienst.
Vervolgens moest ook onze make-up er af. Helaas kon niet iedereen zo'n behandeling ondergaan, daar was simpelweg geen tijd voor. Geen probleem, want zo ontdekte ik dat de reinigingsdoekjes van Yves Rocher zo slecht nog niet zijn! Integendeel :)
Daarna werd er opnieuw gepraat over de huidtypes en werd er op basis daarvan een dagcrème voorgesteld. Ik ben altijd een beetje bang van 'nieuwe' dagcrèmes. Mijn huid is erg onzuiver en onrustig, maar gelukkig reageerde ze niet slecht op die van Yves Rocher.
 
Vervolgens werden we allemaal opgemaakt om zo de make-up beter te leren kennen. Wist ik veel dat er zoveel mooie -en goed gepigmenteerde!- oogschaduwkleurtjes te vinden waren bij Yves Rocher?!
 
 


 
We werden opgemaakt door de bevallige MUA van Yves Rocher zelf, maar ook door elkaar. Zo had ik de eer om onder handen te worden genomen door Jemke herself :)
 
 
Om het make-uppen even te onderbreken, had Stefanie, de lovely PR-girl van Yves Rocher, ook voor sushi gezorgd. Loved it!
Aan het eind van de gezellige avond kregen we nog een goodiebag mee, met daarin enkele producten uit de Kerstcollectie. Van deze producten volgen er uiteraard nog reviews. Weer iets om naar uit te kijkeken :)
Hartelijk dank aan Stefanie, Yves Rocher en de andere aanwezige bloggers!
Wandel jij wel eens binnen bij Yves Rocher?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie