zondag 13 oktober 2013

Rimmel | Apocalips Lip Lacquer

Vandaag schotel ik jullie een post voor, geschreven door mijn alterego 'Dom Blondje'. Althans, dat zou zeker een mogelijkheid zijn. Dat ik zo laat ben met mijn review over de Rimmel Apocalips, maar dat ik nog maar net achterhaalde waar de naam vandaan komt, da's eerder beschamend. "Apocalips? Wat heeft een lipgloss met het einde van de wereld te maken?!" Hallo Blondie 'apocaLIPS'!!! Serieus, zou moeilijk was dat niet hé!
Hoewel ik verder niet zo voor het 'Wees mooi en hou uw mond' -concept, maar na mijn dit voorval, denk ik dat het -voor mij- misschien toch niet zo'n slechte oplossing zou zijn.
Vooral wanneer die mond gehuld gaat in een mooi Apocalips kleurtje.
Voor ik het verder over die mond en dat kleurtje ga hebben, wil ik het toch even hebben over de verpakking van de Apocalips Liplacquers hebben. Hoewel de huls onderaan vrij standaard is -rond en fijn-, is de bovenzijde dan weer net dat ietsje anders dan een standaardverpakking. Het doet me een beetje denken aan een soort steen, een diamant of een kristal. Het heeft wel iets.
Ook is de verpakking erg gebruiksvriendelijk: je ziet onmiddellijk welk kleurtje je vasthebt!
Kortom: I like!
Niet geheel onbelangrijk bij een liplacquer -wat trouwens een lipproduct tussen een lipgloss en een lipstick is- is de aplocator. De Apocalips hebben sponsaplicators die me goed bevallen. Zowel de sponsjes zelf als de vorm ervan zorgen ervoor de je het product makkelijk en mooi kan aanbrengen.
Pigmentatie van deze dingen, mag er ook zeker zijn! Zelf dit lieve nude kleurtje (Phenomenon) is erg goed gepigmenteerd. En wat de houdbaarheid betreft: ik heb wel eens producten gebruikt die langer bleven zitten, maar deze doet het niet slecht. Na een vijftal uurtjes is deze wel toe aan wat bijwerkingen (vooral wanneer je een iets gegeten of gedronken hebt) maar in het algemeen: not bad!
Zozie, dit waren de vijgen na pasen die jullie nog van mij te goed hadden. Maar zeg nu zelf : ik kon het toch niet laten om over zo'n fijn product te schrijven, zelfs al is het al even op de markt :)
Oh: deze bestaat trouwens nog in zes andere tinten!
Heb jij al zo'n Apocalips Lip Lacquer in je stash zitten?
Rimmel Apocalips Lip Lacquer 10.99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie