woensdag 9 oktober 2013

Random | Zomergeuren in het najaar

Toen ik gisteren na mijn werk naar het station wandelde, viel het me plots op: kastanjes en verkleurde bladeren. Herfst. Het is zo ver. Maar ben ik wel zover? Ben ik er wel klaar voor? Geen neon roze nagels meer? Geen mintgroene broeken meer? En vooral: geen zwoele zomerse geuren meer?!
Neen, ik ben er niet klaar voor! En daarom steek ook mijn beautybloggende middenvinger uit naar het najaar. Kom maar op met die 'gezellige herfstgeuren' en 'knusse kerstcollecties', ik doe net alsof het nog steeds zomer.
Ik beken: ik draag al sinds juli hetzelfde parfum. Sinds ik hem kocht zijn we onafscheidelijk. Bon, af en toe grijp ik in een bevlieging wel eens naar iets anders, maar daar heb ik meestal onmiddellijk spijt van. 'Summer Splash' van Lancaster, my precious...
Met geurnoten van begamot, muskus en oranjebloesems, is deze geur haast een belichaming van zomer. Serieus, deze eau de toilette ruikt naar zon!
Deze geur zag je eerder al terugkomen als grote favoriet in dit artikel en sindsdien is de liefde dus nog niet bekoeld.
Het kan me dan ook niet veel schelen dat ik hem de laatste dagen combineer met een sjaal in plaats van met een zonnebril, Summer Splash it is :)
Hoewel ik gek ben op de geur an sich, heeft mijn adoratie ook wel iets te maken met herinneringen die met deze geur gepaard gaan. Veel herinneringen zijn dat niet -aangezien ik hem nog maar enkele maanden heb-, maar toch wordt ik er een beetje weemoedig van.
'Nough with the drama: deze geur is gewoon geweldig! :D
Zomergeuren tijdens het najaar: kan dat voor jou?
P.S. De laatste dagen ontbraken er enkel updates. Helaas heb ik geen beter excuus dan 'Ik had het zo druk!', maar ik maak maar al te graag tijd om mijn mening helemaal ongevraagd met jullie te delen in dit haastige schrijfsel :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie