donderdag 31 oktober 2013

Random | Instagram Diary #018


Even knipperen met de ogen... EN de maand oktober zit er weer op! Ligt het aan mij, of gaat het na september alleen maar sneller?! Anyway, zoals jullie dat van mij gewend zijn, toon ik jullie wat ik afgelopen maand zoal heb uitgestoken. :) Wat je vooral ziet terugkomen is mijn slechte huid en mijn liefde voor de aankomende OPI collectie. Hope you don't mind!

1. Bad skin - good skincare - Yup, mijn huid heeft het weer helemaal gehad en besloot een kudde puisten uit te nodigen en die brachten dan gelijk weer een nest andere onzuiverheden mee. La Roche Posay to the rescue! 2. Brrr... - Ik bestelde een cirkelsjaal bij Brrr.nl! Binnenkort zie je hem ook nog een keer terug in winterse post, maar voorlopig hangt hij gewoon rond m'n nek. 3. Sundaymorning Pampering - niets leuker dan je op zondagochtend terug te trekken in de badkamer met een hoop heerlijke producten. 4. Happy Pancakes - Just look at that face!

5. Black Beauty - I always feel like, somebody's watching me... 6. Fairtrade choco - Oxfam hield een actie waarbij je een oude, lege chocopot kon omruilen voor een volle. I like! 7. OPI x Gwen Stefani - Toen ik deze promo pic van de voorjaarscollectie van OPI zag, was ik verliefd. Niet alleen op de foto, maar ook op de manicure. 8. Logisch gevolg van de vorige foto :) Wanneer de collectie uitkomt, laat ik jullie meteen ook zien hoe ik dit gedaan heb!

9. Cocoonen met Caudalie - just chillin' :) 10. The Mask x The Bunny - Opnieuw een poging om mijn slechte huid er wat bovenop te helpen. Ik ondervond dat, wanneer er staat : 'inwerktijd 1-3 minuten', er geen reden is om het masker 10 minuten laten in te werken... Found out the hard way. 11.Agenda! - Ik hoor iedereen steeds zo positief praten over de Moleskine boekjes en agenda's. Toen er bij Vente Exclusive een actie was, bestelde ik dan ook gelijk een agenda voor het komende jaar. Hashtag prettyinpink 12. Nog meer gefilosofeer... - En toen was ik opnieuw in de badkamer. Met mijn favoriete badproduct en mijn favoriete masker...

Zoals je ziet, was oktober een typische herfstmaand: veel gezelligheid, warme baden en stilaan begin ik te denken aan het komende jaar.

Hoe was oktober voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie