dinsdag 1 oktober 2013

OPI | Alcatraz..​.Rocks!

Hoe kan je deze maand beter starten dan met een geweldig nagellakje? Als dat nagellakje dan ook nog eens een Liquid Sand is met blauw, paars en zilver, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! 'Alcatraz... Rocks!' is, wat mij betreft, het pronkstuk van de San Francisco Collection van OPI. Waarom? Ten eerste: ik ben gek op Liquid Sands en ten tweede... Just look at it!!
De herfst collectie van OPI was niet meteen wat ik van een herstcollectie verwachtte. San Francisco is erg kleurrijk en heeft opvallende accenten. Alles behalve de doorsnee herfstkleuren. En daar ben ik helemaal niet rouwig om!
Ik had een kleur als 'Alcatraz...Rocks!' nooit verwacht in deze collectie, maar hij past er perfect bij.
Deze Liquid Sand met blauw, paars en zilver doet me een beetje denken aan een soort minerale steen, maar ook aan een ijsbloem ofzo. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik hoop dat je het toch een beetje snapt ;)
'Alcatraz... Rocks!' dekt in één laagje, maar zoals altijd breng ik toch een tweede laagje aan. Het is dan altijd toch net iets mooier en het blijft ook beter zitten.

Mijn liefde voor 'Alcatraz...Rocks!' kwam wat aan de late kant, waardoor hij op vele plaatsten al uitverkocht was. Online kon ik hem wel nog bemachtigen. Normaal ben ik niet zo voor de online aankoop van OPI nagellak. Er is immers ook al heel wat namaak op de markt. Voor deze ene keer maakte ik dan toch een uitzondering. Nood breekt wet hé :)
Voegde jij een lakje uit de San Francisco Collection toe aan je verzameling?
OPI San Francisco Collection 'Alcatraz...Rocks!' €14.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie