zondag 27 oktober 2013

NOTD | Scream for Halloween


Voor ik deze post begin, wil ik -zoals gewoonlijk- een disclaimer plaatsen. Ik ben namelijk niet zo goed in nail-art. Als het gaat om stempelen en van die dingen, kan het nog net, maar eens ik iets uit de losse hand probeer, dan loopt het fout af :) Maar goed, ook al is mijn Halloween creatie voor dit jaar niet meteen geslaagd, ik wou ze jullie toch niet onthouden.


Hierboven zie je hoe ik stap voor stap de Halloween nail-art creƫerde. Ik liet me inspireren door de 'Scream' films, mijn absolute favoriete films. Ik kijk ze het liefst allemaal na elkaar: van voor naar achter en van achter naar voor. Niet door elkaar, want dan is de fun er af :)

De bloedspatten die ik bij de laatste stap toevoegde, wou ik oorspronkelijk als echt 'splatters' doen, maar daar slaagde ik niet in. Ik ben dan maar gewoon met een tandenstoker gaan kliederen :)


Indien je 'buiten de lijntjes' lakte, hoeft niet niet perse te worden schoon gemaakt. Het messy effect past perfect bij het Halloween thema!

Doe jij iets speciaals voor Halloween?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie