dinsdag 29 oktober 2013

L’Oréal | Infallible Lipstick

Lipproducten zijn -op nagellak na- mijn echte zwakte. Zie ik een leuke lipgloss of een geweldige lipstick? Ik moet hem hebben! Vandaar ook mijn enthousiasme over de Infallible Lipstick's van L'Orèal. Lipstick is misschien niet het goede woord... Je brengt het product immers aan met een applicator, zoals een lipgloss. Maar nadien moet er wel een balsem overheen... Hoe je het ook wil noemen: de formule is awsome!


Het idee achter de Infallible Lipstick is eenvoudig: je brengt een soort lipstain aan met een aplicator en wanneer deze een beetje is ingetrokken (na enkele minuten) breng je een topcoat aan die zorgt voor glans, voor een lange draagbaarheid en voor voldoende hydratatie. 


Stap 1: Het aanbrengen van de lipstain.
De sponsaplicator is trouwens erg aangenaam in gebruik!

Stap 2: Het aanbrengen van de topcoat.
Aanvankelijk dacht ik dat ik deze stick na een eerste maal gebruiken 'vuil' zou maken met restjes lipstain, maar da's niet het geval! Het aanbrengen hiervan gaat moeiteloos en is ook noodzakelijk voor een langhoudend effect. 

En dan rest ons enkel nog de hamvraag: blijft dit spul nu echt zo goed zitten? Ja, ja en ja! Ik had echt niet verwacht dat een lipproduct zo lang kon blijven zitten. Hij overleeft moeiteloos een drukke dag met hapjes en drankjes. Uiteraard slijt de kleur na een achttal uren wel een beetje, maar de slijtage is minimaal. Een laagje van de 'balsem' er overheen and you're good to go!


Een ander voorbeeldje over de hardnekkigheid van het spul: ik bracht deze lipstick aan toen ik me 's ochtends aan het opmaken was, maar bedacht me gelijk weer (hij paste niet zo goed bij de rest van m'n make-up). Ik heb toen echt moeten schrobben en zelf scrubben om hem er af te krijgen! En dat slechts enkele luttele seconden nadat ik hem aangebracht had. 

Deze Infallible Lipstick bestaat in nog 15 andere kleuren. Zelf mis ik nog een babyroze tint of een echte nude tint. Al vind ik deze oudroze tint ook helemaal niet slecht :)

Draag jij wel eens zo'n lipstain?

L’Oréal Infallible lipstick 'Permanent Blush'  €15,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie