vrijdag 11 oktober 2013

Gosh | Natural Blush 'Melon'


Al enkele maanden ben ik op zoek naar een lieve, matte, peachy blush. Een makkelijk klusjes? Think again! Nu ja, toch niet als je zo kieskeurig bent als ik :) De ene was te oranje, de andere te roos... En als de kleur goed zat, dan bevatte toch teveel glitter. Ik had de hoop al opgegeven en me neergelegd bij het feit dat het voorlopig bij een hevig verlangen zou blijven tot ik plots mijn perfecte blush in een wel heel onverwacht hoekje vond. In de najaarscollectie van Gosh, om precies te zijn. Lichte, peachy tinten voor de herfst? Het kan!

Zowel peachy tinten als koraaltinten blijven dit najaar net zo 'hot' als voorbije zomer. Heerlijk toch? Vooral de naturelle blosjes op de wangen zijn helemaal in. Deze poederblush van Gosh past perfect in dat rijtje :)


Hoewel de blush 'melon' gedoopt werd, noem ik de kleur toch maar 'peachy'. Je zou deze tint inderdaad wel kunnen vergelijken met het vlezige kleurtje van de meloen, maar da's niet het eerste waar ik aan denk.
De strakke, maar gebruiksvriendelijke verpakking weet ik wel te smaken. Het oog niet perse goedkoop en past netjes tussen mijn reeks MAC blushes. Wel erg standaard, maar hey, dat neem ik er graag bij.

Dat het om een matte peachy blush gaat, had je intussen wel begrepen. Zoniet: melon is een matte, peachy blush :) Het is me al snel duidelijk dat deze blush voor lichte huidjes bedoelt is. Hoewel de pigmentatie redelijk goed is, is de kleur toch een stuk lichter op m'n huid dan in de pan. Dit heeft dan weer het grote voordeel dat je de intensiteit mooi kan opbouwen.

Voor wie het toch niet zo voor peachy kleuren houd: geen nood! De Natural Blush is ook verkrijgbaar in 'Flower Power', een koele, zachte roze tint.
Voor wie niet kan kiezen: koop ze gewoon allebei :D
Kies jij dit najaar ook voor een peachy kleurtje op de wangen?
Gosh Natural Blush Melon 42  €8.79

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie