maandag 21 oktober 2013

EOTD | Tempting Purple


Het is alweer even geleden, een eeuwigheid ofzo, maar vandaag laat ik jullie weer een EOTD zien! Centraal daarbij staat het Eye Shadow Quatro uit de Gosh herfstcollectie. Deze quad bestaat uit vier paarse tinten. Misschien niet meteen een kleur die je bij het najaar zou bedenken, maar ik vind het nog wel kunnen :) Meer over deze oogschaduw en foto's van de EOTD, zie je naar de klik!


De verpakking van 'Tempting Purple' -zo heet het paletje- is zoals altijd bij Gosh erg basic. Dat soort me niet echt, want de kwaliteit van de oogschaduw zelf maakt veel goed. Zoals je ziet is de pigmentatie vrij goed. Er zijn zeker betere oogschaduws op de markt, maar voor de prijs die je betaald, vind ik dit zeker niet slecht! 

Dit is de ooglook die ik met Tempting Purple maakte. 
In de binnenste ooghoek gebruikte ik de de lichtste tint met daarnaast -in de buitenste ooghoek- de op één na lichtste tint. In de arcadeboog ging ik met de donkerste tint aan de slag en aan op m'n onderste ooglid bracht ik de velle paarse kleur aan.
Het geheel afwerken met een eyeliner een mascara en you're ready to go :)
Een erg basic ooglook dus, maar dat moet ook wel een keer kunnen hé.

Zoals je ziet, is deze ooglook ook erg draagbaar. Combineer hem met een subtiele lipkleur en je zou er nog meer naar school of naar het werk kunnen! :D 

Gebruik jij wel eens paarse tinten voor een ooglook?

Gosh Eye Shadow Quatro 'Tempting Purple' €10.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie