donderdag 17 oktober 2013

Delhaize Care | Douchegel Ginseng & Lemon

Hoewel ik toch wel een luxebeestje ben, kan ik net zo goed genieten van heerlijke budgetproducten. Neem nu een douchegel: ik ben gek om de shower - & bath gel van Philosophy! Vooral omdat die superlekker ruiken :) Maar geef mij een andere -goedkopere- douchegel met een lekkere geur en ik ben ook verkocht. Een mooi voorbeeld hiervan is de Douchelgel met Ginseng & Lemon van de Delhaize Care lijn. De geur is geweldig!


De verpakking is simpel -en ja- ze oogt goedkoop: de fles is een erg standaard transparante tube met daarop de nodige info. Onder nuttige info versta ik ook de melding dat er bijvoorbeeld geen parabenen in zitten!

De 'klikdop' zorgt er dan weer voor dat je niet moet friemelen of draaien aan de opening. Met natte handen -iets wat je wel eens hebt onder de douche- is dit gewoon een geklungel en geglibber
Nu ik er aan denk: Philosophy heeft eenzelfde soort systeem!

Ik weet niet precies wat het is, maar de douchegel bevat een soort belletjes/pareltjes/bubbeltjes. Sommigen zijn transparant, andere lijken geel... Zoals ik al zei: ik weet niet echt wat het is, maar ik vind het wel grappig :)

En dan is er de geur... De heerlijke frisse geur van ginseng en citroen. Neen, geen 'wc-verfrisser'achtige geur, maar een aangename frisse geur. Geweldig!

Hoe mijn huid reageert op deze budget douchegel? Vrij goed! Ze voelt niet extra gehydrateerd aan, maar ik krijg er zeker geen droge huid van. 

Ik moet toegeven: ik had het niet gedacht, maar in de supermarkt kan je dus ook best goede koopjes doen! Wanneer je bij de Delhaize bent, is het dus zeker de moeite waart om het care gamma eens beter te bekijken.

Koop jij wel eens een 'huismerk' douchegel?

Delhaize Care Douchegel Ginseng & Lemon 1.79 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie