maandag 23 september 2013

What's In My Bag | Edition 2013


'What's in my bag?', een vraag die door de menig blogger en youtuber reeds werd beantwoord. Ook ik waagde me al eens deze tag, maar da's alweer een jaar geleden. Op een jaar verandert er veel en zeker wanneer het met handtassen en de inhoud daarvan te maken heeft. Tijd voor een update!

Laat ik beginnen bij het begin: my bag! 
Momenteel gebruik ik de Epalona Bag uit de lente collectie van Essentiel. Deze tas zit ook in de najaarscollectie, maar met een ander motief en kleurenpalet. Ik vind ze ook prachtig, maar voorlopig red ik het nog wel met deze :)De tas bestaat uit één groot vak, met enkele kleine vakjes voor je telefoon of andere prullaria. Epanola sluit af met rits. Handig!
Doordat er slechts één vak is, is het vaak een rommel in m'n tas, maar dat stoort me niet. Ik vind het juist gezellig. 

Enkele key-items die altijd meegaan: mijn foto-agenda van Hema, een toiletzakje - & Other Stories- met het noodzakelijke en mijn portefeuille -Pieces. 

De inhoud van mijn toiletzakje:
Verrassend weinig voor een beautyblogger hé? Naar mijn mening is dit echt het noodzakelijke. Je ziet een compacte poeder van NYC (met spiegeltje!), een poederkwast van Bdellium Tools, een concealer van Catrice, hygiënische hand gel met mango van The Body Shop, een lipsmacker met Coca Cola Vanilla smaak, pleisters en zakdoekjes. Lifesavers!


Maar er is nog meer beauty :) Al hangt deze af van wat ik s'ochtends in m'n tas smijt.
Van links naar rechts: YSL Rouge Pur Couture Lipstick in N°19, L'Oréal Rouge Caresse Lipstick in N°2, Travel Eau gevuld met Miss Dior Chérie, 'Twist' kauwgom 'Intertainmint' en TicTac 'intense mint' -kwestie van zeker te zijn dat er genoeg munt is.
En een zonnebril van River Island! Check die charmante weerspiegeling ;)

Tot slot nog enkele essentiële spullen :
Een borstel -geen verdere gegevens bekend-, telefoon -Samsung Galaxy S3 Mini-The Body Shop Body Mist in 'Pink Grapefruit', sleutelbos (met meer sleutelhangers dan sleutels) en een paraplu me luipaardprint!

And that's it! Soms krijg ik wel de opmerking dat ik veel nutteloze spullen meeneem, maar op naar mijn gevoel is er niets overbodig. Ik gebruik het meeste bijna dagelijks en red ook wel eens anderen in nood :)

Wat zit er zoal in jouw tas?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie