zaterdag 21 september 2013

Soap&Glory | Glad Hair Day

Vergeet de term 'a bad hair day', want zoiets is voorgoed verleden tijd! Althans: als het van Soap&Glory afhangt! Toen ik begin dit jaar in Londen was, wist ik de shampoo van het Britse budgetmerk te bemachtigen. Sinds dien ben ik er erg zuinig mee, want ik heb niet meteen een tripje naar Londen of omstreken gepland. Gelukkig heb ik nog genoeg shampoo -kucht- dus is het makkelijk om eens af te wisselen. 'Glad Hair Day' komt dan ook enkel uit de kast als ik een oppepper -zowel mentaal als haargewijs- nodig heb. Of ik fan ben?
 
Na deze korte, maar gekleurde inleiding, kan ik op die vraag volmondig 'Ja!' antwoorden. Sta mij toe even uiteen te zetten waarom dat zo is :)
 

Ik zei het al: Soap&Glory is een echt budgetmerk. Hoeveel ik in de winkel betaalde weet ik niet exact meer, maar de webshop van Boots leerde me dat ik er online zo'n £5.50 zo voor betalen. Omgerekend is dat ongeveer €6.65. Mooi toch?
 
Deze tube shampoo is simpel, maar o zo makkelijk. Door de grote dop, krijg je hem makkelijk open (geen gefriemel met fijne dopjes en dekseltjes die maar niet opengaan in glibberige, natte handen). De tube maakt het tevens makkelijk om eens flink door te knijpen -wat gezien de hoeveelheid haar op mijn hoofd wel eens nodig is.
De vintage-vibe, die toch wel sterk aanwezig is, weet ik ook wel te smaken.
 

Tenslotte mag de shampoo er ook wel zijn. Het roze goedje, met een gelstructuur, is voorzien van de typische Soap&Glory geur. Die is erg fris, poederig en speels. Heerlijk!
Na een wasbeurt is er inderdaad sprake van een 'glad hair day': mijn haren glanzen, zijn verzorgd, maar toch erg licht. Wie echt droge punten heeft, heeft wellicht nog een conditioner nodig voor wat extra verzorging, maar mijn haar doet het momenteel prima zonder dat kleine extraatje. 


Het enige waarover ik nog een opmerking kan maken, is de verkrijgbaarheid. Volgens mij is Soap&Glory vooral in Groot-Brittanië te verkrijgen. Één keer zag ik het ook bij Douglas in Duitsland...
Al is er hoop: de webshop van Boots, meldt dat er binnenkort ook internationaal verzonden wordt!
 
Voor een budgetshampoo is dit zeker een fijn product. Mocht je de komende maanden/jaren in Groot-Britannië zijn, dan kan ik je deze aankoop van harte aanraden!
 
Heb jij al een keer een Soap&Glory product gekocht?
 

Soap&Glory 'Glad Hair Day' shampoo £5.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie