zaterdag 7 september 2013

Random | Opgemaakt #001

Hoewel Muffins At Tiffany's al meer dan twee jaar mijn plekje op het World Wide Web is, toonde ik jullie in al die tijd nog nooit welke producten ik opmaakte. Voornamelijk omdat ik er van uitging dat ik niets opmaakte... boy was I wrong! Als je het echt gaat bijhouden merk je al snel dat je er toch heel wat doordraait in een relatief korte periode. Dus vandaag voor de eerste keer op Muffins At Tiffany's: Opgemaakt!
 
Allereerst, een saai product : MAC Prep+Prime Transparent Finishing Pressed Powder. Een erg basic product en voor mij dus onmisbaar! Can't live without it, dus ik koop hem ook regelmatig opnieuw.
Een volledige review kan je hier vinden!
 
Vervolgens een product dat je vast nog zal terug zien komen in 'Opgemaakt!'-posts: het Tea Tree Water van Lush. In deze post alleen al zitten twee flesjes! Mijn vette, onzuivere huid kan niet meer zonder deze tonic. Love all over the place dus :)
Meer info kan je hier vinden!
 

Een product dat ik niet meer opnieuw koop: de matterende dagcrème van Matis. Ik kocht deze dagcrème wel vijf keer opnieuw en ik was er altijd erg tevreden van. Toch moet ik nu concluderen dat hij niet helemaal bij mijn huidtype past.
 

Mijn meest favoriete mascara ever: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks. Telkens ik deze gebruik -dagelijks ;) - sta ik verstomd van het resultaat. Ondertussen ben ik reeds aan nummer drie bezig :)
Een lofrede aan het adres van dit product, kan je hier lezen!
 
Nog een eeuwige favoriet: Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner. Ik ben de tel kwijt, maar gok dat ik intussen zo'n zes eyeliners versleten heb. Als deze er ooit uitvliegen koop ik alles op wat ik kan vinden. Trust me, I do!
Een uitgebreide liefdesverklaring tegenover dit product kan je hier vinden!
 
De Lightreflecting Highlighter Pen van Catrice -ofte: de budgetversie van de welbekende Touch Eclat van YSL- gebruikte ik een hele tijd met plezier en ik kocht hem ook opnieuw. Hoewel ik deze momenteel minder gebruik, kan ik deze wel van harte aanraden :)

 

Nu we ons toch in de budget-area bevinden: de All Round BB Foundation van Catrice. Ik ben er nog niet helemaal uit of dit een foundation is of een BB Cream, maar het is in elk geval een degelijk product:)
Een gedetailleerde review lees je hier!
 

Een product dat al jaar en dag naast m'n bed staat en me steevast vergezeld op reis is de 'Relaxing Deep Sleep Body en Pillow Mist' van The Body Shop. Deze geur helpt me tot rust te komen, waardoor ik makkelijk in slaap geraak. Aan wie moeite heeft met slapen, kan ik deze zeker aanraden!
Een rustgevende uiteenzetting over deze Body en Pillow Mist leest je hier!


Dankzij Deauty leerde ik haarolie kennen. Het is te zeggen: ik kende het al wel, maar nu ging ik het ook gebruiken. Het begon toen ik deze van Kérastase ging gebruiken. Het 'Elixir Ultime - Fine and Sensitized hair' is een fijne haarolie die ik met plezier gebruikte, maar niet opnieuw koop omwille van een andere liefde ;)

Om af te sluiten nog een portie skincare van de bovenste plank!De Effeclar lijn van La Roche Posay staat bekend als een goede verzorging voor de onzuivere huid en ik kan dat alleen maar beamen. Zowel het micellaire reinigingswater als Effeclar K zijn noodzakelijk in mijn routine. Beiden kocht ik intussen ook opnieuw :)
Meer info over beide producten lees je hier en hier

Wanneer de volgende opgemaakt post zal verschijnen, is afhankelijk van het aantal producten die ik opmaakt. In elk geval: stay tuned!
 
Welke producten maakte jij de afgelopen tijd op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie