zondag 29 september 2013

Random | Instagram Diary #017

De zomer zit er op en de blaadjes vallen van de bomen: het is september. Of beter: het was september. Afgelopen maand waand was dan ook erg rustig: een beetje werken, een beetje bloggen en hier en daar een uitstapje. De ideal nazomer zeg maar :)

1. Roadtrip - 1 september trokken we (le BF and I) naar Kaatsheuvel om er te overnachten in Bee & Bee Kaatsheuvel. De dag daarop brachten we een bezoekje aan de Efteling, wat op slechts 10 minuutjes wandelen van de B&B was. Heerlijke combinatie! De tattoo is trouwens van Bourjois :) 2. Het Witte Paard - favoriete eetgelegenheid in de Efteling! 3. Pigeon Dreams - Of dit zo gezond is voor duiven in kwestie betwijfel ik, maar het zag er wel mooi uit. 4. Unicorn Heaven - Nog meer magische dieren in de Efteling :)

5. Having Fun - Ook in de Efteling! 6. Selfie - Because it was selfie-o-clock 7. Starbucks - Mijn favoriet : Caramel Macchiato! 8. Bedtime - Enkele spulletjes die tot mijn 'before bedtime-routine' horen :)

9. In love with the shoes! - Dit paar van Essentiƫl is een grote favoriet voor dit najaar. I love them! 10. Double Rainbow - Keep the magic comming... 11. Long hair don't care - ik teste extensions deze maand :) Meer daarover, lees je hier. 12. Carnival - Kermis!

Et voila: dat was september!

Hoe verliep jouw maand september?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie